Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hong kongský akčňák plný skvélych bitiek. Jedná sa tu o skupinu špičkových vojakov z názvom čata 701, ktorým bola odstránená nervová sústavu a tak necítili bolesť. Čata sa vzbúrila a zároveň na to všetci zmizli. Čuj-čik alebo tiež známy ako učiteľ sa rozhodne postaviť posledným členom čaty, ktorý vyvražďujú drogových bossov. Musí za každú cenu skryť svoju identitu aby ochránil seba i svojich priateľov. (Jožin)

(více)

Recenze (41)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Člověk by na první pohled řekl klasická hongkongská slaboduchá mlátička na pobavení a bude mít pravdu. Zajímavá však byla práce kameramana, občas jako by se oprostil od jednoduchého snímání herců a probleskly mu tam vizuálně poutavé záběry, herci téměř to samé, předstírané herectví občas vystřídá náznak čehosi zajímavějšího, co však zůstalo pevné jako skála byl ten nádherně pitomoučký scénář :) Ještě bych vypíchnul zejména akci v nemocnici - Terminátor jak vyšitý. Podtrženo, sečteno, nenudilo, pobavilo a přesně to jsem potřeboval. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Příběh debilní, ale akce s batmanovsky maskovaným Jet Lim super, což už je u Jeta taková ohraná písnička, ale není jí takovej dostatek a neni po choreografický stránce tak dechberoucí, aby mě to úplně odrovnalo. Trošku mi přijde, že tohle se už dost blíží jeho americkým filmům, je to něco jako předěl mezi jeho kariérou v Hong Kongu a v USA ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Byla nám odstřižena nervová vlákna........ Zběsilá akční mlátička Jet Lee v akci a s černou maskou přes obličej. I když chtěl být hodný a nezabíjet, stejně byl vyprovokován. CITÁT - Tipuju, že je to bomba........... Na příběhu mi vadil divoký střih a jednorázový hudební doprovod. Jinak to bylo šíleně zběsilé, ale to už jsem psal. Například mi v paměti dlouho zůstane scéna z hřbitova, ta se povedla, jen škoda, že byla tak krátká. CITÁT - Když neporazíš mě, jak chceš porazit celou četu?...... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Bohužel od Jeta jsem čekal trochu víc srandy:-) Příběh není nejhorší, záporák alá Ozzy Ozbourne:-) se umí taky dobře ohánět, ale to co mi nejvíc vadilo, byly totálně nepřehledné souboje. Nic tak blbě sestříhaného jsem snad neviděl. "Umělost" celého snímku je strašná, takže jenom čekáte, jak to všechno dopadne:-( 25% ()

system 

všechny recenze uživatele

Videl jsem to s anglickym dabingem, takze jsem se u toho vice pobavil nez by bylo zahodno, ale kdyz vidite 100 kiloveho motorkare jak ho dabuje nejaky natepleny blbecek co ma koule ve sveraku, tak to ani jinak nejde:-). Muzu rict, ze muzeme byt u nas na dabing (i kdyz ho nemam rad) patricne hrdi. Jinak pribech je trochu stupidny, avsak Jet je ve forme a choreografie souboju je nadprumer - 4* ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama