Reklama

Reklama

Legenda o Červeném draku

  • Hongkong Hung Hei Kwun: Siu Lam ng zou (více)

Obsahy(1)

Jeho žena byla zavražděna a společně s ní celá vesnice krutými Manchuovými vojáky. Přežil pouze bojovník Kwun (Jet Li) se svým synem Tingem. Vydávají se na cestu pomsty. Sedm let hledali otec se synem při cestě napříč celou starověkou Čínou příležitost k odplatě. Zůstávali ale vždy jeden krok za smrtící armádou, až do doby, kdy se Kwun setkává s bohatým mecenášem a pěti mladými shaolinskými mistry v jeho službách. Na jejich kůži je vytetována mapa vedoucí k bájnému pokladu, po které ale prahnou také Manchuovi vojáci. Otec a syn se spojí s mistry Shaolinu v boji na život a na smrt. Připravte se na starověké souboje bojových umění se světovými bojovníky a mistry mistrů! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (65)

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní dno, které fatálně otřesný dabing proboural a tím se film dostal mimo hodnotící "hvězdovou" stupnici. Nejenže tam všichni neustále lítají na silonových provazech, což by vzhledem k žánru šlo pochopit, ale dělají to tak neuměle, že jim nejde věřit ani to, že film nebyl myšlen jako komedie. pro mě ne.. ()

Sobotinka 

všechny recenze uživatele

Připravit, pozor, pěkně jeden po druhém si pojďte pro výprask. Vždycky mě fascinuje, jak celá tlupa bojovníků čeká, až se hlavní hrdina vypořádá s jedním, dvěma, možná i více chlápky a pěkně postupně si jdou pro výprask, aby náš hrdina mohl vítězně odkráčet. Všecko doprovázené škubavými pohyby, svištěním zvuku a hekáním. Potrhlá kamera, významné záběry do očí postav, herecké výkony a la mexická telenovela, tohle mě opravdu nebere. Děj se taky někam vytratil, absolutně mě nic nezaujalo, protože jsem usnula, a můžu říct, že mě ani nezajímá, jak to vlastně dopadlo. Tipla bych si, že Jet Li nakonec všecky přepral a dal se dokupy s tou podvodnicí. P.S. A děti byly divný ;-). ()

Reklama

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Snad se tímhle nenechal inspirovat Shyamalan při natáčení Last Airbendera, protože otravnější děcka jsem snad nikdy neviděl. Děj je navíc totálně příšernej a horší bitky nabízí už jen stařičký Star Trek. Každopádně jeden z těch filmů u kterých vám z toho co se děje na obrazovce málem vypadnou oči... ()

wlk1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jakkoli mám rád filmy s Jet Lim, tohle je neskutečná hovadina. Na komedii málo legrační, na fantasy málo fantasy, na šaolinský (škoda mluvit, chudáci šaolini jsou tady za paka) a základ celého filmu stojí na úplné kokotině. O co je v tomhle filmu víc hovadin o to je víc nesmyslů, nelogiky a všechny postavy a vůbec všichni, co měli něco dočinění s výrobou téhle ohavnosti, by si zasloužili tak akorát na prdel. 0* ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Kwun (Jet Li) nedokázal zachránit svoji vesnici (a ani svoji ženu) ze spárů císařských vojáků, podařilo se mu zachránit jen svého synka. Již od malých krůčků jej učí tajnému bojovému umění, a spolu se protloukají kde můžou. Než dorazí do města, kde se seznámí s tulačkou Red Bean a pěti malými chlapci, vyučenými v chrámu Shaolinu, kteří mají na zádech vytetovánu mapu k tajnému pokladu. A po tom pasou také bývalí nepřátelé Kwuna, takže se všichni musí spojit a zabránit padouchům v jejich temných cílech .... Nějak mi ušel celý smysl celého filmu (jestli vůbec nějaký měl mít). Docela zajímavé bojové scény (malí klučíci jsou docela dobře pohybliví, Jet Li také), ale to je tak vše. Nějak scénáristi zapomněli vysvětlit proč, kdy, kdo a jak (ale nakonec, co je nám po tom).... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama