Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 1937. Japonsko zahájilo okupaci Číny. Mladý čínský bojovník Chen Zhen se předčasně vrací ze studií v Japonsku, aby vyšetřil a pomstil smrt svého mistra kung-fu, který byl zavražděn Japonci za nevyjasněných okolností. Situaci navíc komplikuje Chenův vztah k japonské dívce Mitsuko. Hongkongský film Gordona Chana vznikl v r.1994 jako remake snímku Fist of Fury z r. 1972. Legendárního Bruce Lee v titulní roli nahradil jeho neméně zdatný nástupce Jet Li. (Vojcl)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (134)

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Souboje naprostá pecka. Jet Li tady ještě není nadrátovanej (a s chlastem to nemá nic společnýho :D) takže je pořád na co se dívat. S příběhem už je to krapet horší.... ne kecám, příběh je vyloženej hnůj. Kdyby byl film kratší, tak neřeknu ani ň, ale někdo dostal super nápad se zápletkou, kterou (ne)drží pohromadě stupidní dialogy trvající snad celou věčnost. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film s Jetem Lim, skvostně zvládnutá choreografie soubojů, které berou dech, akce plno, trocha humoru. Výborně zvládnutá filmařina, možná ještě lepší než původní film s Brucem Leem. Jet Li je neskutečný borec, jeden z nejlepších herců svého druhu. Prostě naprostý masakr, není film, kde by byly lepší souboje, ani Raid ani Ong Bak, prostě není, tohle je neskutečný, kde jen berou tu fyzičku. ()

Reklama

Puol 

všechny recenze uživatele

Úžasné súboje bez použitia drôtov, domnievam sa. Yuen Woo Ping sa opäť predviedol. Pri niektorých súbojoch som neveril vlastným očiam čo všetko Jet Li dokáže a kedže sa tu mláti väčsinu filmu, tak môžem byť len spokojný. Dej je nie je až taký dôležitý,i keď dá sa nájsť dosť odkazov na Fist of Fury Bruce Leeho, takmer remake. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Když se bojuje je to nadsazené, ne vtipné, málo nápadité. Když se nebojuje, je to blbé, nudné, debilně zahrané a ustrnulé dialogy jsou ubíjející. Jedna hvězda za souboj naslepo, jedna za konečný duel. Jinak bída. Chcete vidět super duely? A nenudící děj k tomu? Tak doporučuji film Neporazitelný III. - Vykoupení. Jet-Li je borec, Gordon Chan blbec. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Jet Li v životnej forme. Kung-fu a karate mlátička. Vlastne aj to karate vyzeralo skôr ako kung-fu, čo je trochu na škodu. Príbeh celkom ušiel, neskrývané napätie medzi Číňanmi a okupujúcimi Japoncami, ale samozrejme najpodstatnejšie boli akčné súboje. Tie boli veľmi efektné, niekedy aj efektívne, ale niekedy aj porušujúce fyzikálne zákony. Choregrafia súbojov vymakaná, to sa nedá poprieť...obzvlášť som vyzdvihol scénu s remeňom, ktorý napodoboval nundžaky. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama