Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Představte si, že existujete v různých podobách v paralelních světech. Vaše alter ega prožívají rozmanité osudy a se smrtí každého vesmírného dvojníka se rozdělí jeho síla a energie mezi zbývající. Přechody mezi jednotlivými světy - kvantové tunely známé jako červí díry - hlídají speciální agenti multiversa. Jeden z nich, bývalý agent Yulaw, už zničil v paralelních světech 123 svých alternativních životů. Už zbývá jen poslední dvojče na Zemi, uznávaný veterán losangeleského policejního oddělení Gabe. Jeho život, spokojené manželství i čest se ocitnou v troskách, když Yulaw vnikne do jeho světa, hnaný touhou stát se nejmocnějším, neporazitelným jedinečným. Křehká rovnováha vesmíru je ohrožena, osudová bitva mezi dobrem a zlem vrcholí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Dabel.2000 

všechny recenze uživatele

Tento film je příkladem sci-fi žánrů, které mám osobně moc rád. Výborný nápad a myslím si, že i velice slušně natočený snímek. Herecké obsazení je také vynikající. Např. Jet Li nám dokazuje, že je skvělý bojovník a filmy s jeho maličkostí jsou zábava. Jason Statham si zahrál menší roli, ale sedla mu perfektně. Kdo má rád sci-fi akční snímky, nesmí si nechat ujít tento film. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem přepral všechny své alternativní životy, takže mám nyní tak ukrutnou sílu, že občas dokážu zvednout i sám sebe nad hlavu. To chudák Yulaw ještě nemá vystaráno. Musí se totiž ještě jednou zabít a zjevně podcenil to, že poslední krok bývá nejtěžší. Nicméně Jet Li ve své váhové kategorii nemá lepšího soupeře než Jeta Li, takže souboje jsou opravdu zábavně vyrovnané. Já mám navíc celkem rád pokusy o sci-fi myšlenky smíchané s akcí a nějakými těmi fórky, takže ladně saltem přeskakuji těch pár logických nesmyslů a v pohodě se u tohoto snímku bavím. ()

Reklama

silent cut 

všechny recenze uživatele

Cestování v čase nebo v paralelních vesmírech má jednu velikou slabinu. Samo o sobě je totiž tak zajímavé, že to svádí na něm postavit úplně všechno. Tady je to naštěstí zpracováno dost zajímavě a neokoukaně... Proč jen tři? Postavte vedle sebe Romeo Must Die, Lovec Policajtů, Od Kolébky do Hrobu a Jedinečného. Herci se tu možná protínají poměrně málo, ale štáb, kulisy a možná že i catering tu byl stejný... Za Nadprodukci... ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

tak jsem si pri vanocnim dohaneni restu pustil JEDINECNY s Jet Li a asi uz vim,proc jsem se tomu tak dlouho podvedome vyhybal...ten film obsahuje vsechno,co mam rad: paralelni vesmir,cestovani casem,vicecetne identity a samozrejme jet li a kumg fu,takze na prvni pohled idealni mix,na ten druhy bohuzel pruser jako brno: naprosto kasirovane kulisy evidentne inspirovane DEMOLITION MAN,jen bez fantazie a rozpoctu,uplna absence humoru nebo aspon nadhledu /autorsky nadhled jako vyraz toho, ze reziser vubec vi, o cem toci/, naprosto zbabrana choreografie, bez invence podobne jako v nejhorsich filmech Van Damme,navic uplne zbytecne pretezovana nadbytkem specialnich efektu /hlavne,ze tvurci prohlasovali,ze sam Jet Li je specialni efekt a pak jeho schopnosti takhle zahlusi/,nesmyslne, "nelogicke" rozvijeni vchozi dobre premisy /ve ktere by se daly najit ozvuky Nietzscheho teorie Nadcloveka/,hlavne v detailech,ktere spolu vubec neladi,napr. to,ze jsou obe hlavni idetity Jet Li celou dobu stejne oblecene je matouci nejen pro pronasledovatele,ale i divaky,a hlavne to krome neprehlednosti neprinasi zadny dalsi efekt a moment prekvapeni,neni vubec vysvetleno,proc hlavni hrdina "citi" sve druhe zle ja a ostatni ne...dlouho jsem nezazil tak zabity potencial,navic pry dal Jet Li tomuhle projektu prednost pred Tygrem a drakem,omg,doufam,ze hned potom propustil sveho agenta;-) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Mám veľké nutkanie dať štyri hviezdičky, no vďaka úplne chybnému (no napriek tomu veľmi zaujimavému a nápaditému) scenáru to proste nejde. Všetko ale ospravedlňuje skvelá akcia s parádnymi trikmi. A duo Li - Statham si bijú parádne do noty. Doteraz ľutujem, že som vynechal kino. 70%. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Scény, v ktorých Jet Li bojuje sám proti sebe, sa natáčali v skutočnosti tak, že v nich bojovali herec a kaskadér, ktorý mal podobnú postavu. Kaskadérova tvár bola natretá zelenou farbou, aby mohla byť v post-produkcii digitálne nahradená tvárou Jeta Li. (m.a.t.o.)
  • Niektoré postavy sú pomenované podľa slávnych režisérov: Woo, Scott, Yates, Siegel, Besson. (m.a.t.o.)
  • Nemocniční scény byly natočeny v North Hollywood Medical Center. (Terva)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama