Reklama

Reklama

Barbie a kouzelné Vánoce

  • USA Barbie in a Christmas Carol (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Barbie a Kouzelné Vánoce – to je hřejivá adaptace klasického příběhu Charlese Dickense plná oblíbených vánočních koled, úžasných módních výstřelků a spousty smíchu! Hlavní hrdinkou filmového příběhu je Barbie jako Eden Starling - krásná, ale sobecká zpěvačka z divadla ve viktoriánském Londýně. A právě Eden se společně se svou namyšlenou kočkou rozhodla, že všichni účinkující zůstanou v divadle i na Štědrý den a budou zkoušet! Dokonce ani její návrhářka kostýmů a kamarádka z dětství Catherine nedokázala Eden vymluvit její hloupý nápad. Nezbývá nic jiného, než aby ji tři velmi nezvyklí vánoční duchové odnesli na fantastickou prázdninovou cestu, na které Eden podlehne kouzlu Vánoc a konečně pochopí, že rozdávat dárky přináší radost. Barbie a Kouzelné Vánoce je oblíbený rodinný film, který si užijete o jakýchkoliv prázdninách! (Magic Box)

(více)

Recenze (19)

Aljak 

všechny recenze uživatele

A Christmas Carol od Charlesa Dickensa je úžasné a nadčasové dielo, ktoré už bolo parafrázované v neuveriteľne veľa obmenách. A tak som bol zvedavý, ako si s tým poradila Barbie :) Očakávania som nemal prakticky radšej žiadne. A napokon to bolo uchopené celkom za správny koniec a aj v tejto Barbie verzii vyznela Vianočná koleda tak ako mala. Animácia síce nebola z tých vydarených, ale postavy a dej to ako tak dorovnali aspoň na tie 3*. Pre deti super, pre dospelých tiež :D ()

Pukancek 

všechny recenze uživatele

je krasne z casu na cas sa vratit k rozpravkam ;) Barbie rozpravky su celkovo vsetky vniecom poucne, kedze su rozpravane malej slecne ;) Rozpravka sa mi pacila :) Bola obycajna ako mnoho inych zorpravok ale napriek tomu som si ju pozrela lebo ma zaujimal koniec :) Ak ma nieco priputa k TV ma to u mna + :))) 4* ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

(2x) Barbie verze klasické Vánoční koledy Charlese Dickense. Pro nejmenší jsou tu samozřejmě zvířátka jako kocour s charakterem Chuzzlewit. Pro ostatní jde o výtečný příklad dobré úrovně celé série filmů s Barbie v hlavní roli. A ona sama tu hraje dokonce zápornou roli. Viktoriánské dobrodružství s rámcovým vyprávění, to je moje. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak toto je naozaj nádherne spravená rozprávka. Nie ani tak animáciami, ktoré mi opäť vadili, ale hlavne tou kúzelnou atmosférou, ktorá musí na každom vyčariť jednoducho lepšiu náladu. A pre deti je toto jednoducho vianočný darček ako vyšitý. Navyše tá poloha Barbie ako zlej hlavnej postavy, je niečo nové. Mne sa to fakt páčilo, preto pridávam ešte hviezdu navyše. 70 % ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Mattel Intertaiment opět nezklamal své nejmladší konzumenty. Hlavně dívky. Příběh podle originálního námětu, který vytvořil Eric Colvin opět oživuje Barbi a její přátele. Hudbu k příběhu má na svědomí The Czech Philharmonic chamber Orchestra. Tak si prožijte Kouzelné vánoce a sledujte počínání ducha vánoc minulých. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Hudbu k příběhu vytvořil The Czech Philharmonic Chamber Orchestra. (Terva)

Reklama

Reklama