Reklama

Reklama

Všechno nebo nic

Trailer

Obsahy(1)

Davis Meyers (Bill Sage) rozhodně není manžel, kterého by si každá žena přála. Je na volné noze, což znamená v podstatě to samé jako bez práce, a nechává se živit svojí manželkou Janice (Noelle Beck), která je na rozdíl od něj velmi pracovně vytížená. A také velmi bohatá. Jejich manželství i život plynou v klidu, ovšem jen do doby, kdy Davisovi vstoupí do života půvabná realitní agentka Hadley (Susan Misner). Davis uvažuje, že by manželku opustil, jenže s ní by ztratili peníze. Hadley přichází s plánem, jak se Janice zbavit. Jenže i sebelepší plán může selhat… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (12)

Olík 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě šťastný pár středního věku – ona úspěšná a pracovně vytížená, on na volné noze a s milenkou za zády. Plán na zabití manželky se nakonec stane složitější, než se zpočátku zdálo a roztočí kolotoč navazujících událostí. Tak za a) nevím kdo přišel na žánr: Mysteriózní / Thriller. Thriller, určitě. Mysteriózní, kde prosím Vás???? A za b)………….b si tento film ani nezaslouží – jde pouze o podprůměrné drama se zajímavým, ale naprosto nevyužitým námětem a málo výraznými herci. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sakra! Takhle nevyužitej potenciál jsem dlouho neviděl. Film má poměrně koule a dalo by se z něj vytřískat mnoho, jenže toby režisér(pardon režiséři) nesměly být takový srabi který se bojí přitlačit na pilu. Film se tím pádem děsně táhne a upadne do zapomění. Škoda i dost nevyužitýho Scheidera kterej je asi to nejlepší co na filmu je. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokus o dokonalý zločin, který se hned několikrát vymkne a vezme poměrně neočekávaný konec. Na tak krátkou stopáž tu bylo až moc hluchých míst, ale příběh sám o sobě, byť nebyl nijak inovativní, se mi líbil a hodně mě bavili herci. Obvzláště na Susan Misner se mi dobře koukalo. Docela příjemná jednohubka. 60% ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

"Život je krátký, abys slíznul, co tě čeká..." . . . Tak tak. No, každý nakonec slízne to co ho čeká. Nebo co si zaslouží, že... ;-/ . . . Neokázalý, leč s příběhem ač nikterak objevným, přesto výborně vystavěný a napínavý malý filmek o tom, že když chceš víc, než (na co) máš, nesmíš to chtít za každou cenu a když už, tak to chtění nesmíš zpackat... K tomu výborná nadžezlá hudba a pár brilantních hrátek s kamerou, akorát tak na skvělý malý film. Nic víc, nic míň... A pozor! Ani služky vždycky nejsou tím, čím se zdají být... ;-) - - - P.S. A vůbec nevadí, že >mysteriózniho< není na něm pranic... V originále se ten film pak jmenuje "Blue Blood". Tak co si tady zase kdo mystifikuje (?)... - - - - - (Poprvé viděno 7.5.2009 na dvd, hodnocení a komentář zde jako první - 7.5.2009) ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama