Reklama

Reklama

Britney: For the Record

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dokument, který zachycuje popovou zpěvačku Britney Spears ve světě reflektorů i mimo něj. V tomto dokumentu se dozvíme, co si Britney myslí o svém propadu na dno, o alkoholu či drogách, a jestli se cítí být dosti připravena zase stoupnout na podium před miliony lidí. V dokumentu nemluví jen ona, ale i její rodina, manažer a spolupracovníci. (xninjax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dokument nikomu zbytečně nikomu nic nenutí. Líbilo se mi, že to byl pohled do jejího "života" na úsek 60ti dní - nebylo by od věci, kdyby třeba teď, nebo celkově častěji natáčela takové dokumenty. Můj pohled na ni je zcela neutrální, její hudbu poslouchám a věřím, že její život není procházkou růžovou zahradou. Ale koho je? :) Toho bych chtěla poznat :) Podle mě je zde Britney ukázána v opravdovém světle, jelikož ona se prostě chová jak chce a je na ni hlavně vidět ta šílená únava a starosti, kterých má plnou hlavu už několik let... ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Já bych opravdu chtěla, aby si o mne lidé mysleli jen hezké věci...because you know....it's bad you know....and I am sad. A taky bych Vám chtěla říct, že jsem paranoidní a opravdu se bojím svých fanoušků a občas cucám telefon a strašně ráda hraju hry. Tak se mějme rádi. Aneb Britney mi připomínala krále z Nesmrtelné tety, poté co přišel o rozum. 20% ()

Reklama

lady_lm 

všechny recenze uživatele

Dokument slibuje odpověď na otázku, "co si zpěvačka myslí o svém propadu na dno, o alkoholu či drogách", přináší však pouze reklamu na její nové koncertní turné... Dozvíte se, že Britney je "normální holka", jako všichni ostatní, která neustále pracuje a velmi trpí, protože ji na každém kroku pronásledují paparazzi... Ačkoliv mám Britney ráda, očividný záměr dokumentu mě velmi zklamal. ()

MaroMaro 

všechny recenze uživatele

Dokument, který zachycuje velký comeback Britney Spears. Britney chce uvést vše na pravou míru, její problémy, zhroucení, co bylo příčinou atd. Každý rozumný člověk ví, že média často klamou, házejí na lidi špínu ale bohužel na druhou stranu tomu i spousta lidí věří. Britney si toho byla vědoma a proto natočila tento dokument, kde všechno objasňuje. Navíc nám dovoluje nahlédnout do jejího soukromí a příprav na znovuovládnutí vrchlolu popové hudby. Je to opravdu úžasný dokument! Všichni, co o Britney nesmýšlejí v dobrém, by ho měli shlédnout a poté si uvědomí, že co si o Brit mysleli, byly jen lži a výplody bulváru. Tento dokument si zaslouží opravdu vysoké hodnocení a jsem zcela objektivní. (Ti co dali odpad, by podle mého názoru hodnotit tady na csfd vůbec neměli.) ()

kverula 

všechny recenze uživatele

Ztracená duše - tak bych nazvala tento dokument. Není špatně udělaný a možná je mé nízké hodnocení důsledkem toho, že nejsem fanynkou Britney, ale - já se prostě vůbec nebavila, informační hodnota nulová. Zlatá Madonna, která dokáže rozproudit zábavu kolem, ať už je ironická, sarkastická či neomalená. Ale aspoň nějaká. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení tohoto dokumentu probíhalo po dobu 60 dní po ruzných městech Spojených států. (Dlee)
  • Z dokumentu byli vystřiženy 4 scény, které byli později uloženy na serveru Youtube. (Dlee)
  • Dokument měl ve Spojených státech premiéru na MTV 30. listopadu 2008, 2 dny před vydáním šestého studiového alba Britney s názvem "Circus". (MaroMaro)

Reklama

Reklama