Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie o manželství a nevěře. Manžel zaslechne, jak žena ze spaní volá roztouženě jméno jiného muže. Nedá na sobě nic znát, ale okamžitě začne pozorovat každý detail. A jak to muži v podobných situacích dělávají, náhle si vzpomene, že by mohl manželku pozvat na oběd, či jí přinést květiny, oslavit výročí svatby atd. Sám je psycholog a už tolikrát slyšel z lehátka ze své ordinace vyprávět o nevěře, nenaplněných vztazích, ale když to zažije na vlastní kůži, je všechno úplně jiné. Na to jeho letitá praxe nestačí. Náhle jinak poslouchá muže, který mu vypráví o vztahu s vdanou ženou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

patrikus 

všechny recenze uživatele

Kontury a pilíře divadelní hry jsou na filmu hodně vidět, ale to vůbec nevadí. Tento zcela komorní film dokazuje megalomanským filmařům, jak je jednoduché natočit za malý peníz krásný příběh, když je kvalitní scénář. A to tady funguje. Dobré herecké výkony, zručná režie a skvělá hudba... a pozor: Kvalitní dabing české televize... ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo dabingem, nevím, ale stačilo vidět jednou a dost. S porovnáním s jinými francouzskými filmy žánrově totožnými to nemělo žádnou šťávu ani žádnou chemii, kterou bych u romantiky očekávala a já se prostě nudila. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Obdivuhodně harmonicky, poklidně a přátelsky vykreslený milostný trojúhelník žena - manžel psycholog - jeho pacient. Příběh popisuje tuto vzniklou zapeklitost s grácií a jemně humorným nádechem, aniž by vás popadaly záchvaty smíchu. A především neobsahuje ani stopy po oné obvyklé Hollywoodské "partnerské hysterii." Richard Berry je mi známý pouze z komedie Drž hubu, kde se mi zalíbil. Jako psycholog, který objeví nevěru své půvabné ženy a s poklidem a chladnou hlavou se rozhodne do celé záležitosti proniknout, je mile galantní. Činí tak velmi nenápadně, promyšleně, účelně a hlavně, nezákeřně. Sezení s jeho pacientem se tak začínají měnit na hru na "pravdivé lži." Kolotoč událostí způsobený tímto zjištěním na sebe dlouho nenechá čekat. Odpočinkový a vlídný snímek o těch nekonečných lidských vztazích. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Romantika s nadsázkou a francouzským šarmem v plné síle útočí, na levém křídle ji podporují sympatické herecké výkony, na pravém zase výborná hudba. A to vše jistí a doplňuje po dlouhé době kvalitní český dabing. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama