Reklama

Reklama

Hip Hap Hop

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Československo, 1992, 34 min

Účinkují:

Roman Svoboda (moderátor), Petr Horký (moderátor), Eva Brettschneiderová-Machourková

Obsahy(1)

Zábavná televizní soutěž, která byla vysílaná na České televizi. V každém díle soutěžily tři družstva: modří, červení a žlutí a finálovou hrou bylo hádání postupně odkrývaného obrázku. Družstvo, které dříve správně odhalilo, co obrázek představuje, zvítězilo. (duklak2)

Recenze (68)

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Kruťárnické! Nebýt CSFD už dávno předávno bych na Hip Hap Hop zapomněl. Sobotní dopoledne bylo během mého mládí neodmyslitelně spjato s touto soutěží. Škoda, že se mi nikdy nesplnil sen a jen jsem sledoval soutěž v televizi... A z mého hodnocení neslevím ni kousek hvězdičky, ačkoli mi název připomíná jeden hodně trapný hudební styl! To je třeba překousnout! ()

Krt.Ek

všechny recenze uživatele

Modří už vědí. A ví i občasní diváci ČT déčka a pamětnici; totiž to, co je košanda a kuličky štěstí, že AZ-Kvíz není jedinou soutěži veřejnoprávní televize, kde máme možnost vidět naší, vaší moderátorku snad s nejdelším příjmením, které znám, Evu Brettschneiderovou-Machourkovou, a že soutěže pro děti nám vcelku jdou, želbohu jich je jako šafránu... :/ ()

Reklama

kubik 7 

všechny recenze uživatele

Pořad mého dětství :o) Nedávno jsem znovu zhlédl starý díl a nostalgicky zavzpomínal na víkendová rána, typické disciplíny a nezapomenutelnou závěrečnou sprchu v případě neúspěchu. Docela mě z dnešní perspektivy překvapilo, jak byl na danou dobu dobře sestavený, jaké zajímavé disciplíny v něm figurovaly. Byť by byl samotný pořad pro dnešního diváka nudný a zdlouhavý (popř. humorný), domnívám se, že po obsahové stránce by neměl v rámci dnešní nabídky soutěžních pořadu pro malého diváka konkurenci. ()

Italiano 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější soutěžní pořad v 90tých letech..Nedávno jsem koukal na jeden díl na youtube.com a smál jsem se tomu jak potrhlej :-) Košanda mi přišla hodně trapná, hlavně ten týpek, co dělal rozhodčího - ten byl jetej. :-), ale jinak pořad nepostrádal nic, co by měla mít každá soutěž - hodně disciplín, aby se děcka bavila. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem poměrně pravidelně sledoval dávali to vždy v sobotu ráno a já vyspával po flámu bylo mě všelijak a já sledoval tuhle soutěž a soutěžil také ,hlavně ve kvízu. Vždy jsem se těšil jestli budou padat kuličky štěstí a nebo voda. (vždy mě zajímalo jestli mají děti sebou náhradní oblečení , když jsou turch) Tohle byla pohodává soutěž o pěkné ceny pro děti. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama