Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krasobruslařka Alex upadne během mistrovství Francie při pokusu o trojitého axela a zpřetrhá si šlachy v noze. Vypadá to, že má po kariéře. Pak se jí ale ujme nový trenér, který v ní věří. Dokáže se vrátit na vrchol? (oficiální text distributora)

Recenze (4)

dzagudka 

všechny recenze uživatele

Další krasobruslařské klišé typu: jsem na špičce - zraním se - sbírám se ze dna - znovu trénuju - vyhraju, které sice nijak neurazí, ale taky nenadchne... ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

nebyl to vyloženě špatný film, tak trochu z krasobruslařského prostředí, kdy se při závodu zraní nadějná krasobruslařka, a rázem je po závodění a plnění snu, ale jak se říká, kdo chce a má odvahu dokáže všechno, jen chtít a tady je jasně ukázaný, že sebezapření a zbavení se strachu vrátit se znovu na výsluní se vyplatí, jako odpolední film je fajn ()

Reklama

soltak 

všechny recenze uživatele

Francouzské filmy mám moc rád a tohle je jeden z těch lepších. Moc příjemná romantická komedie s krásnou Lindou v hlavní roli. ()

lili6 

všechny recenze uživatele

ooooo ne... moje představy o romantickem filmu obrusleni skoncili u ledoveho ostri 1, coz byl opravdu ryzí original. Vsechno dalsi uz jsou jen nahrazky.... ac spatne ci mene spatne ... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama