Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj tohoto krátkometrážního filmu se odehrává kdesi uprostřed kalifornské pouště. Vypráví příběh dvou mladých univerzitních studentů (Kyle Gallner a Zachery Ty Bryan), jejichž životy jsou během chvíle od základu změněny. Neplánovaná nehoda roztočí kolotoč ještě neplánovanějších událostí, které dokonale prověří psychiku obou aktérů a odhalí nám, kam až je člověk schopen zajít. (Allien.9)

(více)

Recenze (5)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Trunk" je film s jednoduchým, ale velmi dobře natočeným příběhem. Dva mladí studenti (Will a Jake) se ocitají uprostřed kalifornské pouště se zkrvavenou mrtvolou v kufru auta. Jakeovi se totiž během noci podařilo v opilosti zabít mladou dívku a teď se ji chystá s pomocí Willa, který neměl o ničem ani tušení, šikovně a nenápadně zbavit... Celý film se vlastně zabývá základní otázkou "A co (kurva) teď?!?", protože (samozřejmě jako na potvoru) nejde nic podle plánu a sledovat to je nejen zábavné, ale místy dokonce i napínavé. O to víc, když nic není tak, jak se zprvu zdálo... A Kyle Gallner (alespoň tady) umí.:-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

. Pro některé fanynky je Kyle Gallner něco jako „bůh“, pro jiné průměrný herec. Tady se však stal tahounem tohoto snímku, v čemž mu zdatně konkuroval Zachery Ty Bryan. Oba mladíci a jejich poněkud „divoké dobrodružství“ sice mělo slabší rozjezd, ale následná úmrtí všechno okořenila. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zábavné řetězení černohumorných point a deus ex machina momentů. Nic víc, ale na dvacetiminutovou stopáž to stačí. Ke zhlédnutí na vimeu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď sám osud melie, je to poznať. Šikovne ´´nastrihaný´´ kraťas, ponúkajúci odpoveď na to, že raz nás to dostihne, predsa len, niekedy, v určitom stave... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film vyhrál první místo na Beverly Hills Shorts Festival 2008 a byl nominován na pěti dalších festivalech po celém světě. (Allien.9)

Reklama

Reklama