Reklama

Reklama

Cocaine Cowboys II: Hustlin' with the Godmother

Obsahy(1)

Vitajte vo svete drog 2! Pokračovanie prvej časti úspešného dokumentu je natočené v podobnom štýle, teda je rovnako šokujúce a prekvapivé. Tento krát sa film venuje iba Grislelde Blanco (tiež prezývanej „Godmother“), ktorá bola predstavená už v prvom filme. Jej život je prerozprávaný a „rozpitvaný“ dopodrobna v podaní ľudí, ktorí k nej boli najbližšie. Nechýbajú ani podrobné techniky, stratégie, proste to, na čo už sme zvyknutí. (samuelsson)

(více)

Recenze (13)

reAnimat0r 

všechny recenze uživatele

Skoda zuzeneho obsahu na jednu osobu, i ked velmi zaujimavu a sympaticku :) Na jednotku to rozhodne nema, ale opat som plny zaujimavych informacii. Ktovie ako su doveryhodne informacie o tom, ze Griselda bola fakt TOP ! /Griselda is a feminine name used in the English lang., etc. Most experts agree that the name came from the Ancient Germanic phrase "gris hild", meaning "dark battle"./ Celkovo 8/10 ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Kravští kluci od kokainu II nám tentokrát nabídnou trochu méně pozlacený příběh o fetu, kde už nefiguruje prosluněná Florida, atmosféra Vice City, peníze po kilech, kokain po tunách, štětky s koksem na kozách a VIP salónky, ale nefalšovaný negerský ghetto plné cracku, kde je hlavním bossem vlasáč, co chodil do vězení mrdat prasečí kmotru výměnou za dodávky kokainu z Kolumbie. Ano, pokud by neexistoval první díl, tento si pět zaslouží protože takto informativní a propracovaný dokument o drogách zkrátka nenajdete nikde, ale vzhledem k tomu, že je to pokračování a značná část informací se opakuje, případně se občas pustí stejné záběry a rozhovory z prvního dílu, dokonalé to není, přesto skvělá zábava! 80% ()

Reklama

sellsakul 

všechny recenze uživatele

Viac ako rok trvalo moje čakanie na tento geniálny dokument. Dôvod? Pretože neexistovali sk & cz titulky. Veľké poďakovanie patrí užívateľovi PINKMAN-ovi, ktorý si našiel čas dokončil titulky, DÍKES. Čo sa týka dokumentu samotného, podľa mňa ho nemožno porovnávať s prvým dielom, pretože každý je v podstate rozdielny. Nevadilo mi, že druhá časť sa zaoberá len Griseldou, naopak bol som maximálne spokojný. Keď som videl akou ústrednou postavou bol Pablo Escobar v Kolumbií, tak som si myslel, že čo viac sa dá dosiahnuť, keď máte peniaze. Keď som dopozeral tento dokument, tak som sa presvedčil, že Pablo bol iba veľmi malá figúrka v hre! Griselda Blanco bola respektíve stále je bohatý, postrihaný, psycho zabijak z ktorého sa mi žalúdok prekrúca. Už len to, že si niekto trúfne uniesť americkému prezidentovi syna (John F. Kennedy, Jr.) je iná káva...P.S: "Ak niekto zhánate titulky, tak už sú dostupné na titulky.com". ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s dokonalým prvním dílem dvojka značně pokulhává. Tím že se zaměřuje víceméně jen na dění kolem Griseldy a jejího vztahu s lidmi co jí byli nejbližší, nemá takovou informativní hodnotu jako obsáhlý první díl. Přeze vše je to však příjemné doplnění. ( jen by mě zajímalo kolíkrát řekl ten černoch se zlatýma zubama "You know what im saying?") ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování prvního dílu. Líbí se mi doplnění o animované scény, které simulují některé události, které se podle vyprávění svědků staly. Jsou nápaditě zpracovány. Celkově se snímek oproti jedničce tváří mnohem více jako dokument, co už mu paradoxně škodí podle mě. Jednička byla právě proto výjimečná a nevšední, jelikož jste si vůbec nepřipadali, že se díváte na dokument o skutečných událostech (místy se tomu ani nechtělo uvěřit). 4* dávám ze stejného důvodu, který uvedl uživatel Zeck, na jedničku to prostě nemá. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Krvavá minulost nakonec kmotru dostihla. 3. září roku 2012 byla v kolumbijském Medellínu zavražděna neznámými zabijáky. Zastřelili ji, když odcházela od řezníka. Dožila se 69 let. (Zdroj: idnes.cz) (FFilipCZ)

Reklama

Reklama