Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ľudstvo ohrozí mimozemská toxická látka, ktorá premieňa ľudí v krvilačné beštie. Hrdinom príbehu je vedec Darren Hall. Film produkovali tvorcovia béčkového hororu Dog Soldiers. Evilution získala aj dve nominácie na udeľovaní cien pre béčkové filmy a to za najlepší make up a najlepšiu výpravu. (tom88)

Recenze (3)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus to působí přespříliš amatérsky a vyloženě béčkově, v tom negativním slova smyslu. Občas mě takovej snímek dokáže pobavit (Insanitarium), Evilution mě pouze a jen otravoval. Když zombíci zrovna někoho masakrovali, tak jsem uvažoval i o dvou hvězdách, ale prostě ne - film je to otřesnej. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Na začátku byla vojenská laboratoř, tajemný virus měnící poklidné obyvatele v krvežíznivé zombies (pardón, sice vypadaj jako zombies, ale jsou to mimozemšťani), a jeden z vojenských vědců, kterému se podařilo vynést virus ze základny dříve, než byla celá zničena. Nyní se skrývá v rozpadajícím se nájemním domě, a hledá cestu, jak by nakažené virem mohl ovládnout. Leč co se musí stát se stane, a virus opět unikne a průšvih je tady - zmutovaných nájemníků přibývá, a pokud se virus rozšíří mimo dům, je lidstvo nahrané... Ach jo, kolikrát se toto ještě bude opakovat. Pokud jste viděli kterýkoliv ze zombie filmů, tak je zcela zbytečné se dívat na Evilution, protože ten nepřináší ani trochu inovace (snad jedině zajímavý plakát filmu, který ale bohužel s filmem samotným nemá nic do činění). Pár scén by sice možná stálo za zmíňku (bacha - neříkám za pochvalu) - např. drsní rapeři se v krizi chovají jak největší citlivky, a divže se nerozbrečí když se z jednoho z nich stane zombík, či zombie v podobě postarší lady v růžovém pyžamu. Fakt nechápu jak mohl vyhrát nějakou cenu na béčkovém festivalu, když i na béčko je to hodně slabé... ()

Reklama

Reklama