Reklama

Reklama

Chodící mrtví

  • Česko Zabít pro pana Perkinse (více)

Když byl Ronald Perkins malý chlapec, byli jeho rodiče brutálně zavražděni. Postupně došel k přesvědčení, že vrah se pro něho vrátí. Unesl čtrnáct obětí, z kterých vytvořil armádu zabijáků s jediným cílem. Zabít pro pana Perkinse! (TV Barrandov)

Recenze (47)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento film som si zohnal predovšetkým kvôli tomu, že si v ňom zahral Michale Graves. Je to americký spevák, ktorý istú dobu pôsobil v mojej obľúbenej monster punkovej hudobnej skupine Misfits. Bol som hodne zvedavý na jeho herecké schopnosti. Graves si strihol len menšiu vedľajšiu rolu, ale som rád, že ma jeho meno v titulkoch upozornilo na tento snímok. Bol to dosť dobrý horrorový masaker. Štrnásti "Chodiaci mŕtvi", ktorí sú vždy pripravení "Zabiť pre pána Perkinsa". "Perkins´ 14". *** ()

punk_zero odpad!

všechny recenze uživatele

Očakaval som od toho viac. A čoho som sa dočkal? Bečkoveho hororu. Scenár je originálny, ale tým to končí. Zahraté je to mizerne. Najme zaćiatok bol nudný. A o koncu ani nehovorím aky bol stupidný. Takého hlupého policajta ako bol hlavný hrdina som nevidel ... Škoda reči PS: Keď vidim hodnotenia tu na CSFD, tak ja to svoje znižim radśej z pôvodnej 1 hviezdičky na Odpad ... ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Konečně další horor, kde nezabíjejí nedpřirozené bytosti nebo přerostlá zvířata. Tento kousek má v sobě cosi kouzelného, ale režisér to nedokázal tak dobře podat, na druhou stranu se to ale nesnažil zapatlat zbytečnými masovými scénami, které by koukání rozhodně zkazilo a člověk by nedokázal pochopit, ani tento jednoduchý děj ()

annihilation 

všechny recenze uživatele

/Obsahuje spoilery/ Film je dost originální - kolik znáte hororů, u kterých se ani maličko nebojíte? Perkins' 14 je dokonale zdupané béčko. Přitom začíná docela dobře - je tu příběh muže, policisty, který zjistí, že má s největší pravděpodobností v cele na stanici magora, který mu před lety unesl syna. To celé probíhá příjemnou formou flashbacků a nutno uznat, že díky malému rozpočtu a podivnému výběru herců, snímek působí překvapivě reálně. A pak se příběh pomalu rozuzluje. Najednou zjistíte, že tento malý spád je úplně jediný spád a v následující hodině půjde už jen a jen zabíjení a spoustu rumělkové nudy. Na konci si oddychnete, protože naštěstí všichni umřou. Ale říkám si, že kdyby se vystříhaly všechny krvelačné scény, mohla z toho být docela dobrá mysteriózní duchařina. :)) Můj zájem o film (dost nezvykle, ha ha) pramenil z platonismu - v jedné z rolí v něm můžete spatřit úchvatného Michaela Gravese, a proto jsem stejně ráda, že jsem ho viděla. (A za něj je ta jedna hvězdička.) ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Som rád, že som Perkinsa videl predtým, než som si stihol prečítať Livingdeadov koment a anotáciu od Negatif(a). To, čo tu (na hrane spoilerovania) píšu, má na diváka počkať do tretiny filmu ako jedno z prvých (milých) prekvapení. Nehovoriac o tom, že posledné tri vety anotácie sú "vedle jak ta jedle". Pozor na to chlapci! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama