Reklama

Reklama

Da Vinciho poklad

  • Česko Poklad mistra Leonarda (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Klíč k největšímu tajemství světa se skrývá dílech Leonarda Da Vinci. Michael Archer je antropolog, který se snaží rozluštit tajemný kód, ukrytý v dílech Leonarda Da Vinci. Jeho hledání největšího a nejsenzačnějšího tajemství se ale zvrhne v honičku okolo světa, ve které jde o život. Vše vede k výbušnému finále které otřese základy historie. Film Da Vinciho poklad potěší všechny příznivce tajemné historie a napínavé podívané. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

corpsy 

všechny recenze uživatele

V súčastnosti by sa profesor Henry J. Jr. čudoval, akí machri v oblasti archeológie a antropológie vyrástli. A podobne by sa začudovali aj Steven s Georgom ( a aj Ron so spisovateľom Danom ), aký filmári dnes majú k dispozícii peniaze na nakrúcanie. Neviem síce, čo chcel Peter svojou psychopatickou réžiou povedať, ale možno sa pri prvom pozretí necítil dobre. Najlepšie by bolo spýtať sa rovno dvojice pánov Davidov a slečny ( pani ) Sherri s produkčného domu The Asylum. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem původně dát odpad, ale to mi nějak nešlo přes pysky. Da Vinciho poklad je typická Asylumovka - protahované záběry, nudný, prázdný děj a naprosto amatérské akční scény. Půl hvězdy dávám za dekolty (aspoň po této stránce dokáže studio využít potenciál vnadných hereček), a druhou půlku za to, že to mělo určité prvky snažící se o zajímavý děj. Ale pobavení nulové po všech stránkách. ()

Reklama

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Asylu se povedl husarský kousek. Scénář jejich mockbusteru je lepší, než ona slovutná Šifra mistra Leonarda. A nechybí ani humorné scény. Velký smysl pro humor tvůrci prokázali honičkou v ulicích kamerami prošpikovaného Londýna ve Spojeném království všech fízlů. Aut řítících se s hvízdajícími koly nočním městem, přičemž je tato scéna ještě občas doplněna i střelbou ze samopalu, tak toho by si všimla asi i naše kocourkovská policie. Natož represívní složky země, ve které vás klidně zavřou jenom za to, že se blbě podíváte na spoluobčana tmavší pleti. Rovněž roztomile působí scéna z Afgánistánu, kdy je spolupracovnice Dr. Archera sice způsobně zahalena, ovšem na lalůčku ucha se jí nádherně třpytí velká náušnice ve tvaru kříže. A kupodivu má hlavu stále na krku... - V daném žánru patří film rozhodně k nadprůměru, není žádný důvod proč neudělit nadprůměrných 70 %. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Úplný opad to není, protože znám bohužel i horší podobné filmy. Přesto je toto podprůměrný dobrodružný snímek, který má daleko nejen do Indiana Jonese, ale dokonce i do Jacka Huntera. Michael a Giulia se vydávají po stopách artefaktů, které je mají dovést k pokladu. Nic moc herecké výkony i český dabing. Scénář nás během hodiny a půl provede množstvím záhad, které naši hrdinové bravurně rozluští a ve finále jim zachrání život při ohromném výbuchu "Turínské plátno". Je to prostě přehnané ve všech směrech. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Mockbuster od studia Asylum dle filmového úspěchu ´The Da Vinci Code´ od Dana Browna či snímku ´National Treasure´. Jejich typická fantazie opět neměla hranic a tak není od věci, že jistý archeolog zde ztvárněný jako záporná postava je gangsterský boss nezastavující se před nikým a před ničím. Lance Henriksen ho ztvárnil přesně tak, jak je pro něj typické. Příběh je pro takovou nízkorozpočtovou produkci samozřejmě plný nelogičností, ponurostí a klyšé. S jistým odstupem se však na to dívat dá, jen se u toho nesmí moc přemýšlet. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie (San Diego, Fullerton, Los Angeles a Santa Clarita) a v Itálii (Milán). (GASTON73)

Reklama

Reklama