Reklama

Reklama

Cyklus

(festivalový název)
  • Španělsko El ciclo (více)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Španělsko, 2003, 9 min

Režie:

Víctor García

Scénář:

Víctor García

Obsahy(1)

Nahý, dobitý a zakrvácený muž háže tělo do sklepa. Pak omyje pušku, otře krví zbrocenou koupelnu a položí se do vany. Z ní ale nevyleze sám... (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (8)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sériový vrah upratuje suterén domu po svojom krvi prelievaní. Alebo je všetko úplne inak??? Tento "kraťas" síce veľmi nevystraší, ani nepobúri, ale tá originalita či výber prostredia, to sa len tak nevidí! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Snímek s ponurým vizuálem. Po filmařské stránce ( kamera, střih ) je to taky zvládnuto velmi dobře. Snad jen pointa filmu je x krát viděná a hodně napoví i název. I tak dávám slabší 4 hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pln očekávání jsem si pustil tento španělský kousek, na který jsem si přečetl vesměs jen samou chválu a zklamán jsem rozhodně nebyl. Ta hnusná koupelka měla opravdu své osobité kouzlo, kouzlo hnusu, které skvěle dopomohlo navodit potřebnou atmosféru společně s vydařeným střihem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pôrod zvykne byť bolestivý a ťažký. O to horšie, keď ste chlap a máte problém s partnerstvom, v tomto prípade viac neprezrádzam... ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

García celkově patří mezi spíše horší režiséry, proto tento kraťas u něj beru jako docela povedený. I tak to ale nebyla žádná sláva. Atmosféra fajn, nápad docela originální, celkově se mě to ale nedotklo a nenechalo ve mě hlubší stopu, jako jiné krátkometráže. Proto myslím, že na ni velmi rychle zase zapomenu... __50%__ ()

Reklama

Reklama