Reklama

Reklama

Stovky obřích mimozemských robotů napadnou Zemi a obsadí všechna velká města. Pokud lidstvo nepřestane ničit vlastní planetu, bude kompletně vyhlazeno. Jedinou naději představuje voják Josh Myron, který se pokusí přesvědčit mimozemskou vyslankyni Sky o druhé šanci. (TV Barrandov)

Recenze (9)

F_r_o_s_t 

všechny recenze uživatele

Alespoň ta jedna hvězdička za prvních deset minut, které vypadají jako z erotického sci-fi a neříkám, že se na to v tu dobu nekouká pěkně (i když jsou věčně vidět slečně mimozemšťance kalhotky :-p ). Kdyby se dle toho úvodu natočil i zbytek, samosebou s nějakým stupňováním, věřím, že to mohlo zaznamenat o dost větší úspěch. Takto nevím, jestli byl záměr diváka pobavit naivností tvůrců nebo realizovat si dětský sen a natočit remake ke Dni, kdy se zastavila Země bez ohledu na rozpočet a míru soudnosti. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ultralevnost Asylumu se opět projevila. Roboti a vůbec všechny efekty ve filmu jsou vizuálně srovnatelné s libovolnou hrou na Commodore 64, ale co je horší, děj se odehrává ve dvou místnostech, jedné garáží a jedné ulici... tatáž místa využívali filmaři ve snímcích I am Omega a War of the Worlds: Next Wave. Pěkný. Film je neuvěřitelně dlouhý (těch 84 minut se zdá jako 840), nicméně moment říkající proč si lidstvo zaslouží žít, je poměrně funkční. Přivřu tedy oči a zaškrtnu jednu hvězdičku, ale celkově se nijak významně neliší od tradiční asylumácké produkce. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V zásadě klasické Asylum. Levné, plagiátorské, herecky zoufalé a s prsama ve třetí minutě. Bohužel není až tak špatné, aby bylo něčím opravdu zajímavé nebo alespoň zvrhle zábavné. Triky jsou na Asylácké poměry slušný nadstandard (na poměry videofilmů slušný půrměr), takže smát se můžete jen zoufalé výpravě. No a nejsmutnější na celém filmu je, že jeho nejdůležitější a zlomový moment (důkaz, že lidé si zaslouží žít), narozdíl od toho v pravém Dni, kdy se zastavila země, opravdu funguje. ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Další americká zhovadilost od Asylumu o tom jak jeden jediný voják a samozřejmě jak jinak než že američan, dokáže zachránit celé lidstvo. Nejen, že je tento film neuvěřitelně amatérsky natočený, ale on je i amatérsky odehraný. Společnost Asylum by měla mít zákaz své produkty vůbec někde nabízet. Spíše bych její filmy pouštěl za trest. Tedy můj verdikt je: opět ztráta času. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozí konec světa? U Asylum je to jednoduchý stačí košile zastrčená v kalhotech, po ruce mít siemens a vše je vyřešeno.. I KDYŽ.. ! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama