Reklama

Reklama

Michael Myers při převozu do márnice po autonehodě pohřebního auta ožije a po roce, kdy se skrývá v polích coby bezdomovec, se na Halloween opět vrací do ospalé venkovské díry, Haddonfieldu, kde kdysi žil se svou rodinou, než ji jako desetileté dítě vyvraždil. Michael je nutkán představou své psychopatické matky a svého dětského já k tomu, aby našel svou sestru Laurie, zabil ji, a tak ji přivedl ke své podivné rodince, zřejmě do pekla. Michael tedy vyrazí do městečka a cestou vraždí každého, kdo mu přijde pod ruku. Myersovi však nestačí své oběti zabít, on je musí utlouct, ubodat, rozmlátit na kaši, a tak dále. Postupně se Myers dostává blíž a blíž ke své sestře, která zatím díky nenažranému a hloupému psychiatrovi Loomisovi  a jeho knize zjišťuje, že je příbuznou největšího psychopatického vraha v dějinách USA. Nakonec Myers Laurie unese opět do jejich starého domu, když ji předtím zase zmasakruje její kamarádky... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (400)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +v titulcích Halloween theme, je to hodně brutální, postava Michaela Myerse, z herců Malcolm McDowell -celkem zbytečný děj a zbytečné pokračování, Scout Taylor-Compton přeci jen nemá moc co hrát, Zombieho rukopis už mi spíš vadí, snové části jsou opět k ničemu/// Halloween II začíná přesně tam kde jednička skončila a plynule na ni navazuje. Chudák holka si užila dost a ještě není konec. Michael je bezcitný, tupý vraždící monstrum, který jde pudově za ní a ten kdo mu stojí v cestě to neustojí. Jenže když je u toho horší kamera, k ní tmavší záběry, zrno a scény převážně v noci moc toho neuvidíte. Hodně vám bude pomáhat atmosféra a vaše představivost, ale pro ty co už viděli hodně, vám tenhle snímek nic moc mrazivého a šokujícího nepředvede. Jestliže jednička měla bohatý děj tak za jednu a půl části, tak tady je jen ta zbylá polovina příběhu/děje/scénáře. Prostě hodně se vaří z ještě přeživších postav, ale je to málo na pořádný hororový biják. Jestliže někdo třebas remaku Pátku 13tého vyčítal jeho "moderní hezkou fazónu" tak po tomhle to možná docení. Škoda, jsem zastánce i této hororové série,ale je to vážně slabota./// Celkem 46%/// ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie priniesol v roku 2007 fajn Remake/Reboot, ktorý postavu Michaela lepšie predstavil a ponúkol zároveň slušnú vyvražďovačku. O dva roky neskôr natočil pokračovanie, ktoré je viac brutálnejšie, krvavejšie, ale aj výrazne slabšie. Michael Myers znova nafasoval zopár tučne krvavých scén, no ostatne postavy a hlavne doktor Samuel Loomis je neskutočne nesympatická postava, ktorá je takmer kompletne prepracovaná od toho, ktorú sme videli v prvom diely. Sklamanie. 50% - 2* ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Danielle Harris hrala v dvoch častiach halloweenskej série - tu a v štvorke - a na tieto dve časti mám zhruba rovnaký názor: Priemer. Absolútny a ničím nevýrazný, aj keď obe sa snažili byť niečím viacej (štvorka tým nápadom s malou Danielle, zombieho reboot-pokračovanie halucináciami), kvalitatívne sú v podstate obe rovnako chabé a bez napätia. A McDowell je tu už totálny šašek. Škoda, že nakoniec nešlo o remake naozajstnej H dvojky, ako to spočiatku vyzeralo. 50%   Môj osobný rebríček halloweenskej série: H7 (H20), H1, H2, H9, H5, H1 (reboot), H4, H2 (reboot), H3, H8, H6 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Už prvý Halloween Roba Zombieho som prekusával s ťažkým srdcom, ale toto pokračovanie je miestami hotové utrpenie. Úchylný, metalovo-cirkusový krvák, kde vyšinutý Myers vždy príde na to správne miesto a vždy v správny čas začína byť vážne otravný ešte ani nie v polovici filmu. Druhá polovica nie je o nič lepšia. Je nielen brutálna ale i blbá. Myersove prudké bodania nožom sú fakt drsné, ale prečo je taký ohybný aj po piatich úderoch do hlavy? A že s basebalovou pálkou to sú iné pecky...Po týchto pre niekoho smrteľných úderoch sa Myers oklepal už po niekoľkých sekundách a vraždil vo výbornej kondícii ďalej. Nachvíľu sa mi v hlave zahmlelo a zamyslel som sa či vlastne nepozerám nejaké hororové pokračovanie terminátora. Vážne som niekoľkokrát pomyslel na to či to vypnúť, ale bol som zvedavý jedine na to, či Myers konečne posledný krát vydýchne. Zdá sa, že áno, ale pri tejto blbej sérii by som sa pokračovaniu nedivil. Ak by náhodou prišlo, tak pre mňa existovať nebude. Po tomto je Myers a jeho "Rambo" nôž pre mňa prototypom blbého a nudného krvavého hororu. Krvákom som sa nikdy nevyhýbal, ale neznesiem ak sa postavy chovajú ako úplní idioti a neplatia zákony fyziky a balistiky. Veľmi slabé dve hviezdy, ani fakt neviem začo. 30%. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Tyler Bates: 1. He's F****** Dead ,2. Nights In White Satin - The Moody Blues ,3. Halloween Is Coming ,4. The Things We Do For Love - 10cc ,5. Who's Lee Marvin ,6. Amerarockers - Scream ,7. Jam & Jelly ,8. Kick Out The Jams - MC5 ,9. Ass Good ,10. (I Know) I'm Losing You - Rod Stewart ,11. D-E-A-D ,12. The Chase Is Better Than The Catch - Motorhead ,13. I'm Angel Myers ,14. Laurie's Theme - John 5Rob Marlette ,15. I Want To Party ,16. Translyvania Terror Train - Captain Clegg/The Night Creatures ,17. Jack-O-Lantern and a Blonde ,18. Honky Tonk Halloween - Captain Clegg/The Night Creatures ,19. Bring Your Baby Back Home ,20. I Just Want To Make Love To You - Foghat ,21. Snapped On By Weird Al ,22. Time To Die - Void ,23. I Love You Mommy ,24. Love Hurts - Nan Vernon ,25. Nurse Killa - Tyler Bates , ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Natáčelo se v Atlantě ve státě Georgia. (Chatterer)

Související novinky

Rob Zombie a mimozemský sliz

Rob Zombie a mimozemský sliz

31.08.2009

Jeho Halloweenu 2 se sice o víkendu nedařilo podle očekávání (hororoví fanoušci dali přednost Nezvratnému osudu 4 ve 3-D), ale 17 milionů je solidní start a film se nakonec určitě zaplatí. A tak si… (více)

Reklama

Reklama