Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Once upon a mattress je spíše hudební pohádkou. Vypráví o princi Dauntlessovi, který si stále nemůže najít protějšek. Jeden z důvodů je také to, že jeho matka vymyslela test, který má určit, jestli dotyčné ženy, které se o prince ucházejí, jsou pro něj ty pravé. Tento test žádná dívka zatím neudělala. Jednoho dne však sir Harry přivede princeznu Winnifred, do které se princ okamžitě zamiluje. Je tu však jeden problém a to je princova matka. Té se princezna vůbec nelíbí, a tak se ze všech sil snaží, aby si její syn princeznu Winnifred nevzal. (JxMx)

(více)

Recenze (5)

jaqubko 

všechny recenze uživatele

Once upon a mattress je tevíznou adaptáciou rozprávky u nás známej ako Princezná na hrášku. Absolútne nechápem na koho týmto štýlom mierili, keďže ide o muzikál s infantilnými piesňami a nulovým vtipom. Pre dospelého je to príliš plytké, pre dieťa je tam minimum vizuálneho humoru. Obzvlášť, keď už na svete existuje nespočet lepších adaptácií, s oveľa lepším podaním morálnych hodnôt. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Denis O'Hara byl jako princ skvělý a nebýt těch strašných infantilních písniček, které jsou hloupé a trapné i pro děti nejenom pro herce, tak by pohádka neměla chybu. ()

Reklama

M-arta 

všechny recenze uživatele

Vůbec nic jsem od této pohádky nečekala - nebo spíš u mě měla rovnou těžký handicap (cosi neznámého z USA, co bude nejspíš pěknej kýč) a o to víc jsem byla příjemně překvapená (tímto se tvůrcům veřejně omlouvám). Stylizovaná muzikálová parodie byla svěží, nápaditá a přitom jednoduchá. Navzdory určité prostotě (jednoduchá linka, u které všichni přesně víme jak "to" dopane) dokázala každou chvíli překvapit (mne asi nejvíc hravostí - hlavně příjemným a uvolněným herectvím komičky, která ztvárnila princeznu Winnifred), a postupně u nás dokázala přitáhnout velké i malé. Pobavili jsme se u ní všichni. Možná mi v něčem trošku připomněla české Hrátky s čertem (samozřejmě bez Ladových kulis, ale stupeň stylizace mi připadal na podobné úrovni). Celkem mě překvapuje její záporné hodnocení, pokud se někdo díval déle než 5 minut... ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

nevidela jsem to cely, ale je to takova ta parodie na pohadky, ktera porad zustava pohadkou. Prislo mi to vtipny :) Fakt setesim, ze to jednou uvidim cely. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama