Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezpečnostní technik Aaron přijde při explozi o zrak. Jeho ošetřující lékařkou se stane Andrea, která se proslavila množstvím neobvyklých objevů a kontroverzních experimentů. Nejnovějším je transplantace orgánů mezi odlišnými živočišnými druhy. Aaron se stane jejím prvním lidským pokusným králíkem! Když k ní přiveze kurátorka místního muzea Lydia těžko zraněného vlka, Andrea využije příležitosti a transplantuje oči umírajícího predátora Aaronovi. Zákrok mu umožní opět vidět. Navíc se mu zdokonalí sluch a změní vnímání chutí. Touží po krvavém mase, při podráždění hrdelně vrčí a na lidi se dívá jako na kořist. Andrea dobře ví, proč tomu tak je… (TV Prima)

(více)

Recenze (18)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Místo děsivého a krvavého hororu je Hybrid spíše mimořádně nepovedená parodie, která je navíc neskutečně hloupá, za což poděkujme naprosto dementnímu námětu. Herce nemá smysl ani komentovat, děs a hrůza. Stejné to je i se scénářem, který je napsaný tak divně, že film místy připomíná spíše chaoticky sestříhaný přírodovědný dokument, perfektně podpořený pořád dokola opakující se indiánskou hudbou, která mi po chvíli už neuvěřitelně lezla na nervy a myslel jsem, že těch "pouhých" 90 minut naprostého utrpení ani nedám. Zlatý krematorium. 0/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I tento kousek je součástí Maneater Series. Podle samotného coveru i info na netu jsem si původně myslel, že půjde o další vlkodlačí kousek, ale docela jsem se mýlil. Celý film je spíše obyčejným sci fi, které se lehce opírá o hororový žánr, nebo lépe řečeno lykantropii. Neustále se zde o ní mluví, ale jde spíše jen o jakési náznaky, než aby to tvůrci uvedli do praxe. Divák zde neuvidí žádnou celkovou proměnu, ani krvežíznivé řádění vlkodlaka, ale spíše jen jakousi duševní proměnu člověka ve vlka. Hlavní postava si začíná pomalu zvykat na své nové schopnosti a vlastnosti, ale nikdy jich nedokáže plně využít. Navíc zde byla nacpána i přemíra romantických pasáží, což mě do jisté míry neskutečně vytáčelo. Přesto všechno jsem se na film dodíval až do konce, ale bude hodně dlouho trvat, než si jej pustím znovu. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Kanadský televizní snímek v koprodukci se SyFy. A tím je v podstatě řečeno vše. Nízkorozpočtový filmový projekt slibující vše, jen ne kvalitní hororovou podívanou. Přitom první půlhodina filmu vypadala vcelku zajímavě. Tlačilo se dost na pilu. Když tu náhle jakoby někdo přepnul televizi na přírodopisný kanál. Zdlouhavé zpomalené záběry na smečku psů, či vlků, což totálně vypnulo rozjetou mašinu hororového vyprávění. A to se opakovalo poměrně často. Že by umělé natahování stopáže? Snad. A když se k tomu přidá série nelogičností… No nic. Fanoušci brakových filmů si na své přijdou, ale zbytek bohužel. ()

Pavlo odpad!

všechny recenze uživatele

Iba pár minút stačilo, aby som pochopil, že tento film je naozaj HOROR. Boleli ma z neho oči, uši, hlava a dokonca som mal i žalúdočné potiaže. Robí česť svojmu menu, HYBRID vystihuje všetko. Mutantská zmes „hereckých“ výkonov, otrasných „akčných“ a „strašidelných“ scén a zlého príbehu s hroznou detinskou zápletkou. Patrí tam kde som ho objavil, po polnoci na komerčnú TV určenú pre tých, čo radi zaspávajú pri hocijakých filmoch. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Jeeej, to je nadherne spracovany obal, radost na neho pozerat. To je asi jedina vec, ktora hyri pozitivom, zvysok je katastrofa. Ludia sa asi museli zblaznit, ked toto tiez pomenovali hororom. Co je na tom filme hororove? Mozno jeho vlcie oci? Nebudte smiesni. Vsetko vo filme bolo amaterske a dost mi to to aj bolo smiesne, ako to vsetko urobili tak uboho a nepresvedcivo. Na zaver filmu som uz cakal, ze manik s vlcimi ocami bude v sprievode akoze vlkov tiez zavyjat, ale nic z toho nebolo a keby sa to konalo, tak by ma to ani v najmensom okamihu neprekvapilo, pretoze tento film ma takych debilnosti za vrece. Dost trapna scena aj bola v lese, kde pobehovalo specialne vycvicene komando, ktore hladalo nasho chudacika s vlcimi ocami. Oni vsade strielali, ale vobec neviem do coho. Asi chceli co najviac zdevastovat okolite stromy, pretoze do nich vystrielali kvantum nabojov. Preklad nazvu filmu ma tiez dobre pobavil, kde na to ti ludia chodia? To nevedia nechat taky nazov, aky mu v skutocnosti patri? To musia vzdy prelozit totalne debilne a od veci? Ja to nemozem stale pochopit. Mozno si myslia, ze je to asi atraktivnejsi nazov, ako povodny:) A preto je tento paskvil jeden z najhorsich filmov, aky som v zivote videl. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama