Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý mladý právník Tom (Sebastian Spence) má doma milující ženu a malou dcerku, přesto se schází s pohlednou, ale línou a vypočítavou Lisou (Jessica Lowndes). Vztah mu ale komplikuje život, a proto se rozhodne s milenkou rozejít. Ta se s tím ale nehodlá smířit. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Existuje kategorie laciných erotických filmů vysílaných komerčními stanicemi kolem půlnoci, které svůj softpornový charakter maskují řiďoučkým dějem s kriminální nebo komediální zápletkou. Odmyslete si onu erotiku a zůstane banální splácaná historka přesně ve stylu těchto snímků. Jediný rozdíl je v kvalitě herectví, to je o třídu lepší než u výše zmíněných kousků, ale pořád o jednu až dvě třídy horší než jsou diváci zvyklí. Je to nudné, špatně zrežírované a obecně jde o naprostou ztrátu času. Celkový dojem: 10 %. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +Jessica Lowndes, občas mírně zhoustne atmosféra -hodně televizní, pomalé a herecky na půl cesty/// Tak zprvu se to tváří jako klasické klišé o nevěře. Jenže jen nachvilku. Tentokrát se hlavní hrdina s dívkou rozejde hned na začátku, takže tady neprobíha vztah a jeho průběh od začátku, ale spíše od konce. Dívka si to samozřejmě nenechá pro sebe a vyhecuje svého kamaráda aby něco podnikl. A najednou nastane první a určitě né poslední "blbá a nešťastná náhoda". V průběhu se to celé zamotá a hlavní hrdina neví kudy. Ale o to nejde, tady se víc řeší rodinné problémy a dopad na manželku naúkor nějaké akce, která příjde jen jednou za čas. Hlavní hrdina ve vztahu působí klidně, bohužel působí klidně po celou dobu a divačky by o něm řekli, že je "pohledné dřevo". Zato Jessica Lowneds, ač jsem ji viděl poprvé není úplně marná, jen měla málo prostoru a byla spíše upozadněná. Vlastně tu je jen proto aby roztočila spirálu událostí. Jsem zvědav jakou bude mít roli v seriálu "90210", ale to už by sme mluvili o něčem jiném, tohle je docela nevýrazný TV film./// Celkem 39%/// ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama