Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (415)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další přisprostlá "buddy" komedie o kamarádech, kteří se sice znají jen pár dní ale i tak se jim díky přátelství zásadně změní životy. Pokud čekáte další nářez ve stylu "Superbad" budete zklamaní, protože kadence hlášek není tak vysoká, kamarádské jiskření mezi postavami, také moc nefunguje a originality je zde asi tolik jako v písničkách Leony Machálkové (tzn. film ničím nepřekvapí a ani na chvíli nebudete pochybovat, že by to nemělo skončit kýčovitym happy endem). Na druhou stranu film příliš nenudí, občas pobaví a celkem rychle uteče. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Veľmi pohodičková a oddychujúca komédia..v ktorej jasnej excelujú Paul Rudd s Jasonom Segelom...vtipné momenty sa striedajú ešte viacej vtipnými..a keď film zvoľní dostáva sa stále do lepších romantických vôd...enkláva vedľajších postáva ktorá tiež stojí za to - Favreau, Samberg, a hlavne Neuveriteľný Hulk Lou Ferrigno...celkovo je to skvelá komédia, ktorý nie nadarmo pripomína Appatowky ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne prijemny prekvapeni, cekal sem nejakou uchylackou komedii, kde pan kamos bude neustale prudit snoubence (nerikam, ze by to nebylo vtipny). Misto toho jsem ale dostal sice od zacatku do konce predvidatelnou, ale neskutecne milou a pohodovou romantickou komedii o jednom pratelstvi. Ze zacatku to sice jede v klasickejch uchylackejch kolejich, kde se Rudd snazi seznamit s kamosem a myslim, ze ani nema cenu rikat, co se z kamosu vyklube. Kdyz ale na scenu prijde Segel, zacne vetsinu vtipu zajistovat on a z filmu je naprosto perfektni romanticka komedie, fakt jsem nic takle pohodovyho uz dlouho nevidel. Obzvlast, kdyz Rudd, pokud teda obcas nevysiluje, tak je prijemne civilni, Segel sice je trochu uchylacka postava, ale spis v ty prijemny rovine a desnej pohodar a je tu brutalni Favreau, kterej celej film nekoho urazi. Vtipu tu sice mozna neni tolik, co treba v Apatowkach, ale tady to vubec nevadi. Jedina vytka je mozna k Ruddovi, to jeho meneni hlasu a super dementni hlasky byly obcas uz moc. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Konečně něco ze života, co má hlavu a patu, dokáže rozesmát a dokonce poslouží jako obraz každého z nás. Buď a nebo? Možností ztotožnění se s postavami je mnoho a díky tomu děj nepostrádá ten správný šmrnc. Ostatně od toho komedie jsou, aby navodily dobrou atmosféru. A takové kámoše aby člověk pohledal... :-) Zajímavosti: Někdy se lidem nepodařilo do hovínka šlápnout. Nevyšel jim krok. / Zato se trefili jeden cyklista a dva skejťáci. :-) 75% ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Příjemné tím, že milostná klišé (a že jich tam je) vystavuje intenzivnímu můžu chlapáckých sedánek, fekálních fórků a pubertálních hovězinek. Segel a Rudd jsou sehraní a přesvědčiví, situace patřičně trapné a i když nakonec dojde na lautr stejně pitomé výlevy jako v tuctových milostných komediích, ta lehká subverze je činí celkem snesitelnými. Kámoš k pohledání si solidně utahuje ze soukmenovců, faktem zůstává, že si přeci jen víc mohl utahovat především sám ze sebe... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Přezdívka "Pistole Pete", kterou Sydney (Jason Segel) pojmenoval Petera (Paul Rudd) je odkazem na Petera "Pistoli" Maraviche, bývalého skvělého basketbalistu a nejlepšího vysokoškolského střelce státu Louisiana všech dob. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Členové rockové skupiny OK Go se objeví na konci filmu v titulcích. (HellFire)
  • Jason Segel (Sydney) a Paul Rudd (Peter) si své role zopakovali n avideu k příležitosti turné kapely Rush "Time Machine". Dvojice herců se zde dostane na jeviště a setká se s členy kapely po jejich vystoupení. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)

Reklama

Reklama