Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (416)

H34D 

všechny recenze uživatele

Zprvu musím podotknout, že tu onu chytrost a pohrávání si s klišé žánru bych bral opravdu s rezervou, náznaky tam jsou a skutečně I Love You, Man je o něco inteligentnější než běžné komedie a snad i Apatowské komediální dramata, ale jinak je překvapivě obyčejná a ke konci nepříjemně předvídatelná. Svou životní výpovědí o pokročilých mládencích se nechytá na Poslední polibek a na komediální rovině není víc než průměrná. Za zklamání se však označit určitě nedá, nic vážného proti Kámoši k pohledání nemám, je uspokojivý, milý a pohodovost se správným parťáctvím z nej přímo sálá a to i přesto, že přirovnání "jako ze života" bych zde zrovna nepoužil. 6/10 ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejblbější na této komedii je, že by to fungovalo stejně, kdyby se role obou (nešťastně zvolených) herců prohodily. Pokaždé by to byla taková instantní umravněná komedie s poučením. A takových rošád by se v tomto filmu mohlo udělat hned několik a nikdo by nic nepoznal. K tomu smíchu by nepomohlo ale nic. Ani Lou Ferrigno. Velkou službu filmu dělá jeho český překlad. Přísahám, že kdyby se to doslovně jmenovalo Miluju tě, chlape, že nemám co hodnotit. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další přisprostlá "buddy" komedie o kamarádech, kteří se sice znají jen pár dní ale i tak se jim díky přátelství zásadně změní životy. Pokud čekáte další nářez ve stylu "Superbad" budete zklamaní, protože kadence hlášek není tak vysoká, kamarádské jiskření mezi postavami, také moc nefunguje a originality je zde asi tolik jako v písničkách Leony Machálkové (tzn. film ničím nepřekvapí a ani na chvíli nebudete pochybovat, že by to nemělo skončit kýčovitym happy endem). Na druhou stranu film příliš nenudí, občas pobaví a celkem rychle uteče. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Správná bromance, jak má být. Příjemná, vtipná, plná hlášek a výborných postav. Ze začátku mi sice chvíli trvalo než jsem se naladil na tu správnou vlnu, ale jakmile se na scéně objevil výbornej Jason Segel ve svý prozatím nejlepší filmové roli, tak jsem šel do kolen a bavil jsem se už pořád. A cameo Lou Ferrigna nehorázně potěšilo. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.6/10] | me: V skutočnosti by som dal niečo medzi troma a štyroma hviezdičkamil, ale viac to ťahá k tým trom. Škoda, že Jason Segel hral až druhé husle, pretože on je práve ten faktor, ktorý robí tento film tým čim je. Je jasné, že takýto typ komédie je jednoduchý a priamočiary už od začiatku, ale práve herecké obsadenie a samotné gagy sú to, čo konkrétnu komédiu odlíši od inej ... V tomto prípade to bol Jason Segel, podľa mňa vynikajúci typ na samotnú rolu,... len to chcelo ešte trošku viac priestoru pre jeho kreativitu... (viď. Forgetting Sarah Masrshall). Ostatne má film obyčajné pasáže, ktoré su skôr také tiché miestečka a vypĺňajú priestor medzi funny scénami, ktorých by mohlo byť podstatne viac. Film, ktorý vôbec neublíži ... je príjemný (miestami však príliš obyčajný), ale vďaka "Marshallovi" (How I met your mother) zabaví a rozosmeje a o to hlavne ide. Taká pohodka. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Přezdívka "Pistole Pete", kterou Sydney (Jason Segel) pojmenoval Petera (Paul Rudd) je odkazem na Petera "Pistoli" Maraviche, bývalého skvělého basketbalistu a nejlepšího vysokoškolského střelce státu Louisiana všech dob. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Bilboard s Peterem (Paul Rudd) v posteli vznikl ze skutečné fotky Paula Rudda zveřejněné v časopise Rolling Stones v r. 2006. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • J.K. Simmons hraje otce Paula, přitom je pouze o 14 let starší. (HellFire)

Reklama

Reklama