Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (416)

F.man 

všechny recenze uživatele

Segelovo lehce přitažené, ale přesto pořád reálné hraní mi začíná sedět čím dále tím víc. Průměrné Kámoše k pohledání tenhle sympaťák pozvedl minimálně na sympatický průměr, což u komedie jež jede podle standartů žánru a ničím extra překvapí není vůbec špatné. Po stránce příběhu či zpracování nic extra, ovšem Segelova postava, hlášky a jím vytvořená atmosféra je hodně příjemná. Lepší tři hvězdy. I need to get some fucking friends. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Už docela dlouho jsem nenarazil na dobrou komedii, ale "I Love You, Man" mi docela spravilo chuť. Neustálý přísun většinou hodně dobrých fórků citlivě pospojovaných romantickým příběhem. To, co se Hamburgovi nepovedlo v Riskni to s Polly, zde funguje naopak skvěle. Možná i díky dobrým hercům včele s Jasonem Segelem. Slušné 4*. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

V podstate s tim mam ten samy problem jako s Kopackami, ale na ty ctyri se vyhoupnu. Kamos k pohledani je peclive prevracenou romantickou komedii, ktera radne prozkoumava zaklady oblibeneho tematu posledni doby - bromance, film samotny ale nenabizi tolik dobrych foru, kolik by si stopaz zadala. Prvoplanove gagy ustupuji vykreslovani vztahu mezi postavami a divak je odmenen az v zaverecne dvacetiminutovce, kdy vsechno zapadne dohromady a zpetne si uvedomi, jak nenasilne jej Hamburg dokazal vtahnout do pribehu. Zeny pritom ale mozna pochopi, ze je pratelstvi mezi muzi sakra slozita vec, nekteri panove se zrejme najdou stejne jako u zminenych Kopacek a nechybi pruzeni Hulka a Thomas Lennon (vladne i na minimalni plose), takze ve finale celkem spokojenost. [20.5, Londyn] ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další přisprostlá "buddy" komedie o kamarádech, kteří se sice znají jen pár dní ale i tak se jim díky přátelství zásadně změní životy. Pokud čekáte další nářez ve stylu "Superbad" budete zklamaní, protože kadence hlášek není tak vysoká, kamarádské jiskření mezi postavami, také moc nefunguje a originality je zde asi tolik jako v písničkách Leony Machálkové (tzn. film ničím nepřekvapí a ani na chvíli nebudete pochybovat, že by to nemělo skončit kýčovitym happy endem). Na druhou stranu film příliš nenudí, občas pobaví a celkem rychle uteče. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrná komedie s mým oblíbeným J. Segelem (nám známého z nejlepšího sitcomu How I Met Your Mother). Líbila se mi tématika toho, jak funguje kamarádství v době vážného vztahu. Kašle se během takového vztahu na kamarády? Já myslím, že ano a spousta lidí mi to potvrdí. Jenže tenhle film je spíš o druhé straně mince. Kašle se na přítele či přítelkyni, pokud si najdete nového kámoše? Jak už to ale v životě chodí, ta pravá cesta je ta střední. 65% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Přezdívka "Pistole Pete", kterou Sydney (Jason Segel) pojmenoval Petera (Paul Rudd) je odkazem na Petera "Pistoli" Maraviche, bývalého skvělého basketbalistu a nejlepšího vysokoškolského střelce státu Louisiana všech dob. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Jason Segel (Sydney) a Paul Rudd (Peter) si své role zopakovali n avideu k příležitosti turné kapely Rush "Time Machine". Dvojice herců se zde dostane na jeviště a setká se s členy kapely po jejich vystoupení. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Členové rockové skupiny OK Go se objeví na konci filmu v titulcích. (HellFire)

Reklama

Reklama