Reklama

Reklama

Zapomeňte na Snowboarďáky, v tomto filmu z horského prostředí půjde o úplně něco jiného. Hlavní roli tady totiž hraje děsuplná atmosféra, krev a smrt. Zimní příběh tří snowboardistů, lapených v osamělé lesní chajdě partou místních kanibalů. Krvavá porážka se blíží, proto se raději pokusí o útěk do promrzlé pustiny. Ale ani tady nejsou jejich životy zdaleka v bezpečí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský pokus o béčkový horor,okořeněný céčkovým nádechem, co má ve výsledku vypadat jako kvalitní déčkový masakr. Nakonec vznikl hnus pro,které ještě nikdo nevymyslel samostatné písmeno. Než tohle,tak to se raději půjdu ven projít a budu do blba koukat na první strom,který potkám. Bude to totiž příjemnější zábava (i když u toho budu vypadat jako dement) - 0% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Herci boli neskutočne zlí,neskutočné bolo aj amatérske spracovanie.Tento film bol totálne dojebaný,mám rád Exploitation ale toto bola veľká chyba aj keď som sa na tento film dosť tešil.Všetko v tomto filme bolo na nanič. Nie vážne: Myslel som si, že aspoň krvi sa nabažím, ale ani tej nebolo Bohvie koľko. Tvorcovia to riadne prestrelili, ako natočiť takúto amatérsku zlátaninu, tak to radšej nenatočiť nič. Dialógy sa nedali počúvať. Toto je ďalší z filmov, ktorý si už určite nikdy nepozriem! ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Solidní horor, o jendom buranově a partě kanibalů. Když pomineme nezáživný začátek to jest naprosto zbytečná pařba, která děj nikam neposouvá a nebyla vůbec podstatná. Tak film začíná až příjezdem ve vánici (hodně divní ten umělý sníh či spíše počítačový sníh) kam si do prdelákova, kde je místní "dobře pohostí" a pak pěkně okradou a ještě je nasměrujou kam potřebují a hody mužou začít. Kanibalové jsou docela labužníci a umí si své oběti pěkně užít sem tam něco zaživa odříznout (čerství maso je čertsví maso o tom žádná). Kanibalové mají smysl pro humor, nebot své oběti si rádi uloví a tak je téměř nahé a naboso zraněné vypustí do sněhu a lov muže začít. Docela mě byla zima, kdo ví jak dlouho by to asi ve skutečnosti vydrželi běhat v tom sněhu, omrzliny museli být jasný. Konec je asi takový jako u většiny podobných hororů (happy end jak vyšitý). Shrnuto dobrá podivaná se spoustou mučení a zvráceností. ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Režiséři tohoto snímku snad musí být úchylové. Zřejmě natočili své skryté touhy. Něco tak primitivního jsem snad ještě neviděl. Nevkus a hnus se snoubí s perverzitou. Ponechávám stranou logiku příběhu, když v oblasti museli zmizet desítky lidí (viz závěrečnou scénu, kdy ve sklepě úpí hromada nešťastníků) a nikdo po nich nepátrá. To není film, to není umění, to je odporný výtvor navíc poznamenaný neschopnými anebo všeho schopnými režiséry. To se snad ani nedá hodnotit, takže to nejnižší možné ODPAD všech odpadů. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Paradoxně mě to bavilo dokud se tam vlastně nic nedělo, což bylo nakonec i přijatelně dlouho. Jakmile se to začalo barvit krví a zapáchat amatérskou tuctovostí, neoriginalitou a snahou být tupě brutálnější než všechny ty filmy, které vykrádáme, přestalo mě to bavit a zajímat a docela jsem i kvitoval, že jsem u toho začal dřímat. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama