Reklama

Reklama

Merlin a válka draků

  • USA Merlin and the War of the Dragons
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Čarodějnický učeň Merlin proti armádě draků.
Armáda draků napadá zbídačenou zemi a čarodějnický učeň Merlin je musí zastavit. Merlin a válka draků je jeden z mála filmů pojednávajících o mládí tohoto legendárního kouzelníka, který se v tomto příběhu také setká s budoucími rodiči krále Artuše. Skvělá kamera a úchvatné scenérie hor severního Walesu podtrhují dojem z tohoto dramatického příběhu plného bojů a magie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (23)

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Ztratil cestu.“ ,,Našel ji?“ Na tomto filmu je asi nejvíce povedl plakát. Celý film doslova prostupuje evidentní nedostatek peněz a režisérské invence. Přesto se tvůrci neúspěšně pokouší o davové scény s 15 lidmi. Samotní draci mají trochu podivné proporce a vypadají spíš jako okřídlení ještěři na steroidech. Herci jsou beze zbytku jedni z nejméně sympatických, co jsem kdy viděl. Jediné plus vidím v pěkných exteriérech, všechny ty lesy a hory působí příjemně. Totéž nemohu říci o soundtracku, který je plytký a snaží se působit epicky, což vůbec nekoresponduje s tím, co se děje na obrazovce. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Dlho som nevidel také hrozné béčko, ako je toto fantasy. Dračia tematika je moja obľúbená, no toto je fakt skvost. Neuveritelne stupidné. Priblblý príbeh, celý film nudil, nulová atmosféra, slabučké napätie, žiadna spojitosť diváka s postavami, hrozní herci, kameru a strih netreba spomínať, no a vraví sa, že efekty sú polovica úspechu, no aj tie nestáli za povšimnutie. Keď už aj akčné scény nudia, tak je to fakt stratené. Čakal som aspoň lepších drakov, ale zasa sklamanie. Naozaj hrozné všetko do radu. 15% ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Ľudia z Asylumu sú šialenci. Ja mám šialencov strašne rád, ale musím uznať, že fantasy im vôbec nejdu. Je jasné, že keď sa stretne partia kamošov s odhodlaním pobehať si po lúke Asylum ich v tom podporí a poskytne kameru, nech popri tom natočia aj nejaký film. Dodatočne pritnú pár animácií a posledná úloha večera je vymyslieť názov. Nejaký scenár či dialógy sú pri bezhlavom pobehovaní po lúke samozrejme zbytočnosť. Čo chýba tomuto filmu? Jednoznačne efektnejšie zábery na draky. Jedine to by mohlo zachrániť celý film, ale ani to sa tu nedeje. Všetky bojové zábery sa sústreďujú na amatérske šermovanie štýlom bezpečnosť nadovšetko, autenticita je druhoradá. Ak máte radi legendy Merlin, Excalibur, bohov... na film sa radšej nepozerajte, pretože prídete aj o tú štipku romantiky, ktoré tieto legendy v sebe majú. Považujem sa za veľkého fanúšika béčok, ale musím uznať, že toto bola nehorázne nudná kravina. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

....a vy tvrdíte, že Uwe Boll natočil debilní fantasy? a že to je nejhorší režisér na světě? Tak se podívejte na tohle a povyprávějte mi, co je horší...tohle se teda hodně, ale hodně snižuje pod vůbec možnou hranici toho špatnýho do úplnýho odpadu, protože takovou sračku jsem zase hodně dlouhou dobu neviděl a lituju toho, kdo si ji v trafice za padika koupil. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Dalo mně velikou práci film dokoukat až do konce.Je tu hodně vidět jaký měl film rozpočet /nebo spíš neměl/ a při určitých scénách mně to bylo až k smíchu. Například když se blíží obrovská bitva, král se otočí ke svému vojsku a má k němu proslov a jeho vojsko má cca 10 vojáků, z toho 2 na koních. Vlastně nevím, za co jsem tomu dal bod, ale asi jsem ho dal sobě, že jsem to přežil ve zdraví. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama