Reklama

Reklama

Šumné Brno

(TV film)
všechny plakáty
Česko, 2008, 23 min

Režie:

Radovan Lipus

Hrají:

David Vávra

Obsahy(1)

V závěrečném dílu divácky oblíbené série proletí básnící architekt David Vávra moravskou metropolí na vozítku segway (oficiální text distributora)

Recenze (6)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Brno. Město, které moc neznám. A vlastně ani znát nechci. Znám tam jen Vaňkovku, Olympii, Zvonařku a jedno casino:-) Jinak je tam všechno špatně. Počínaje ovzduším a konče sportem. Viď Kometo? Libore, prý by jsi extraligu nikdy nekoupil. Příště važ slova. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Tento dokumentární cyklus hodnotím jako celek, protože si myslím, že je zcestné hodnotit podle konkrétního města, o jakém ten který díl byl. Hodnotím celkově pořad - jak je pojat, jak na mě působí, jak je prezentován (D.Vávrou), jak jsou představovány a vybírány památky vzhledem k potenciálu městských skvostů... ()

Frakira 

všechny recenze uživatele

Jak to ten Vávra dělá...po šestašedesáté mě ohromil nejen svým svetříkem, vozítkem a nápady, ale ukázal, že i ve městě - které si člověk myslí, že zná - se najdou místa o kterých neměl tušení (no, tušení možná jo, ale znáte to, co má člověk nadosah většinou nechává na později). zdar :o) ()

kyrtab 

všechny recenze uživatele

Tenhle Špalíček, pěstí je na oko. Vy hloupí čekali skvostné snad rokoko? Závěrečný díl, zdar jak Brno, při jehož hodnocení nedokážu být zcela objektivní. Nečekejte Petrov ni Špilberk. Tugendhat se mihne. Očekávejte Vávru, jak ho máte rádi. ()

xcav8 

všechny recenze uživatele

Jako Brňák nemohu jinak, ale za Špalíček bych někomu dal do držky. Jo a pro duklak2 ty važ slovy, protože říkat o městě které ani neznáš a neznat nechceš, že je všechno špatně je výrok pětiletého děcka a nebo hlupáka. ()

Reklama

Reklama