Reklama

Reklama

Jatka - Krvavý úkol

(neoficiální název)
  • Velká Británie Slaughterhouse - The Task of Blood
Velká Británie, 2005, 59 min

Režie:

Brian Hill

Kamera:

Michael Timney

Obsahy(1)

Jatka - krvavý úkol. Sociologicko-psychologická sonda mezi pracovníky na jatkách. (Qasa)

Recenze (5)

filmharmony 

všechny recenze uživatele

...vždycky jsem chtěla vidět a slyšet mluvit lidi, kteří zabíjejí na jatkách a zkusit je pochopit... ...nejde mi to... ...skvělá pracovní atmosféra... ...kdo jim vtloukl do hlavy, že "člověk" je na vyšším stupni bytí a když se rozhodneme jíst maso, máme právo zabítjet... ...jak? to je jedno, hlavně že to splní účel... každý den stovky a stovky zvířat titíž lidé... mohou spát? zdají se jim sny, že na porážku jdou oni? jsem opravdu ráda, že mé rozhodnutí bylo jednoznačné... nejím přátele... ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Moj dvanasty komentar bude trocha nezrozumitelny, ale kto otvorí srdce alebo google translator, tak bude vediet o com pisem: Tất cả công nhân là những cỗ máy. Nhẫn tâm, vô tư, và họ vẫn thưởng thức nó và tôi mang nó cho các cấp. Tôi sẽ không nói số tiền đó không thể kiếm được bằng cách khác. nó không phải là một phương sách cuối cùng để nuôi gia đình. chúng ta đang ở đâu? Cá nhân, tôi sẽ không muốn gặp bất cứ ai, hãy để một mình bắt tay. Đối với tôi, nó chỉ là người nghèo. Tôi không hối tiếc muốn bất kỳ của họ. Bohuzial, a vravte si co chcete. ()

Reklama

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé - výborný dokument, jehož jediná drobná vada je příliž okatá angažovanost a jednostrané zaměření dokumentu, který je tak spíše očividnou agitkou nutící masoriány do vegetariánství než dokument. Kdyby byl nezaujatý, rozhodně za 5! ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hláška: Arran: - "Vydělávám si zabíjením zvířat a mám tuhle práci opravdu rád. Člověk může každý den vraždit a není za to zatčen. Ono to… ono to zní docela uhozeně, ale fakt není. Prostě je to taková forma satisfakce za to, co děláte. Někteří lidi si můžou myslet, že jsem narušenej, když dělám to, co dělám. Ale když mají to maso v neděli na talíři, tak už si to nemyslí. Mně to fakt vůbec nevadí. Nestane se mi, že bych se podíval na prase, a řekl si: 'jé, to je roztomilý, to nemůžu zabít!' Já se na něj podívám a řeknu si: 'hm, to je prase, který za chvíli umře" a zabiju ho. Nemohl bych dělat nic jinýho. Je tady skvělá pracovní atmosféra." ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama