Reklama

Reklama

Král bojovníků

  • Japonsko The King of Fighters (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři vzácné relikvie zmizely z muzea a několik lidí bylo během krádeže zabito. Pachatelem je Rugal Bernstein, jenž díky těmto třem kouzelným předmětům vládne neomezenou silou. Světská moc jej nemůže nikdy dostihnout. Jsou tu však ještě nepokoření bojovníci, kteří se mu postaví v otevřeném boji během turnaje. Bitva o budoucnost začíná a drsná bojová akce nešetří nikoho! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

DExUS odpad!

všechny recenze uživatele

King of fighters je pre mna velmi obľúbená hra, hrám ju už od cca 2003 roku, mala zoprár dielov aj na PS2 no známejšia je z automatov ktoré sú v japonsku alebo v korei. Započul som o rovnomennom filme, tak som si ho pozrel. Tvorcovia dali do filmu ludi ktory sa ani mierne nepodobajú na postavy z tejto hry, navyše obliekli správne len Terryho a aj to bolo dosť šmejdové. Akýkoľvek lacný cosplay je krajší než šiť čo je možné vidieť v tomto filme. Žiadna z postáv navyše nepredviedla žiaden zo svojich charakteristických "special" pohybov. Dokonca dali Kyovi do ruky meč... , hrozné. Chcel som dat * ale uvedomil som si že aj scénar bol o ničom a dej sa niekedy dial silne nelogicky. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Rita Augustine, Matthew Ryan Fischer | Hudba: Tetsuya Takahashi | Produkcia: Joseph Chou, Siew-Loong Tim Kwok, Bobby Sheng, Jonathan Glickman, Gary Barber, Roger Birnbaum | Distribúcia: Arclight Films, Micott & Basara | Štúdio: Aja Tan Studios, Mandalay Pictures | Rozpočet: 12 miliónov $ | Tržba: - $ || ()

Reklama

merigieren

všechny recenze uživatele

úvodní souboj docela ušel, ono se na hezké holky v těsném oblečku hezky kouká, ale po nějakém čase, když mi nejvíce napětí způsobovala miska naplněná litrem mlíka se strouhanejma okurkama na břiše, mě to přestalo bavit. Po 40 minutách to jako obvykle mažu. Dokoukání je ztráta času, ale najed sem se slušně... ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

O co tu de hele:D?To už všichni zapomněli na Tekkena?Tohle bylo celkem slušné komické dílko.Nijak mi nevadí,že scénář psal nejspíš nějaký retard po lobotomii a ještě na cracku,a že '¨herci'' by dojednoho zasloužili umlátit Zlatou Malinou (jejich herectví je tak otřesné,že je skoro až geniální;D).Sean Faris je furt stejná buzna,Maggie Q je furt neuvěřitelně šukézní a co se týká tentokrát nemaskovaného Raye Parka,tak už chápu proč dostává v Hollywoodu role jaké dostává;) (to nic nemění na tom,že sem na to koukal kvůli jemu a mám pro toho týpka i po tomhle prostě slabost).Efekty mi tak hrozné nepřišli a oproti takovému Twilightu je tohle Avatar.No pičovina je to tak strašná až mě to bavilo,ale že bych nějak doporučoval ,tak to zas ne;). ()

Nobunaga odpad!

všechny recenze uživatele

Vykrademe slavné scény z jiných filmů a nějak je poslepujeme. Děj bude sice kravina na N-tou a "bojové" scény jakbysmet, ale když ženské postavy oblečeme / neoblečeme, tak cílovka 14+ nebude mít čas hledat hlavu nebo patu a bude nám to baštit i s navijákem // Já už holt nějakou tu dekádu nejsem cílovka a celé to veledílo je tak pro mě jeden velký facepalm. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama