Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladý Robert Harlan nečekaně přijde o pohodlnou práci, pokusí se o naplnění svého celoživotního snu stát se spisovatelem. Při hledání námětu ho inspirují pocity a bolest jeho manželky po otcově smrti. Podaří se mu napsat dojemnou knihu, která překvapivě vyšplhá až na místo nejprodávanější knihy v USA. Robert se stává středem pozornosti, sláva však má i odvrácenou tvář. Úspěch ho začne pomalu ničit. Bohatství a sláva mu stoupnou do hlavy a jeho dosud spokojený rodinný život se rozpadá. Ztrácí přátele a přestane komunikovat i s agentkou Camille, přestože ji dřív považoval za nejlepší kamarádku. Potom však nečekaně do jeho života vstoupí záhadný Michael, jehož zlověstná předpověď otevře sobeckému spisovateli oči a pomůže mu pochopit, co je v životě nejdůležitější. Dokáže však ještě najít cestu zpět? (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Mike.mk1 

všechny recenze uživatele

Docela nudný a kýčovitý film o tom, že sláva a peníze kazí charakter. Potěší Christopher Lloyd ve vedlejší roli. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Pátek odpoledne a musel jsem se trošku nutit to dodívat... Vše tak nějak šablonovité... Režie, kamera, hudba, herci... Až na konec ve scénáři. Po celém nudném průběhu, uhoupán podprůměrnosti k apatii se to trošičku spravilo v závěru. Bohužel až cca posledních 20 min má trošku drajv. Škoda. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zoufale nenápadité a nudné. Chudák Christopher Lloyd, jakoby kvůli porušenému časovému kontinuu vyfasoval za trest nějakou děsivě šedivou budoucnost. /22. 3. 12./ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Průměrný americký film o tom, jak se člověk změní k horšímu a jak mu sláva může stoupnout do hlavy, když se proslaví a jeho kniha se stane nejprodávanější knihou ve Spojených státech. Toto je film bez nějakých větších ambicí, dá se říci, že je to drama, od kterého se nevyplatí mít žádná přehnaná očekávání, protože opravdu nic nového a objevného v tomto filmu divák nenajde. A zdali tímto filmem chtěli tvůrci říci něco konkrétního je opravdu velice těžké odhadovat. Asi spíš chtěli naznačit, že rodina a přátelé, kteří nás mají rádi, jsou to nejdůležitější a neměli bychom je zanedbávat když jdeme nahoru, protože jsou to právě oni, kteří s námi zůstanou a budou při nás i až půjdeme zase dolů. Každopádně tomuto filmu nemám vůbec co vytknout. Klišovitý či kýčovitý scénář to sice asi je, o tom se nehádám, ale v rámci možností je to dobře napsané a natočené a hercům nemám také co vytknout. Je asi pravda, že já osobně, pokud bych se proslavil, bych se s velkou pravděpodobností nechoval tak nadutě jako hlavní hrdina, i když to nemohu tvrdit, dokud jsem to nezažil sám na vlastní kůži. Takže pokud mi už něco na tomto filmu vadilo, tak to byly spíše okaté chyby, kterých se dopouštěl hlavní hrdina při zanedbávání rodiny. Ale do tohoto filmu rozhodně nechci nějakým způsobem rýpat, takže tento komentář ukončím s konstatováním, že je to čistý průměr a uděluji tři hvězdičky. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama