Reklama

Reklama

Babar a Vánoce

(TV film)
  • Kanada Babar and Father Christmas (více)
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Kanada, 1986, 24 min

Scénář:

Merilyn Read

Hrají:

Roc LaFortune, Rick Jones (vypravěč), Les Lye
(další profese)

Obsahy(1)

Daleko, předaleko od země lidí najdete místo, kde čas plyne úplně jinak. Jmenuje se Celesteville - Země slonů, domov krále Babara. Babarovy děti zatoužily také po dárcích, které dostávají všechny hodné dětičky na celém světě, a tak nezbylo slonímu králi nic jiného než se Santa Clause vydat hledat. Nakonec se v domově krále Babara stejně jako v zemi lidí slavily Vánoce. Všichni vyzdobili dům a začali chystat bál, na který pozvali i Santa Clause a každý se radoval z dárků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

majo25 

všechny recenze uživatele

Trochu nudná vianočná jednohubka o hľadaní Otca Vianoc s jednoduchou "babarovskou" animáciou. Večne problémový nosorožec to síce trocha oživoval, ale lietať vo vlastnej helikoptére a jazdiť cez celú krajinu, aby mu potom Santa daroval jeden praobyčajný saxofón, som akosi nepochopil. ()

Reklama

duddek 

všechny recenze uživatele

Chudák Ratatex, sám nosorožec v elitářské sloní společnosti, se rozhodne ostříhat k obrazu svému aspoň strom. Když pak uslyší o Santa Clausovi, začne si přát saxofon a vydá se ho hledat hned za Babarem. Ten se sprchuje vlastním chobotem a získá jedinou existující mapu s územím Santa Clause. Kvůli zákazu sáněk apod. se za ním chytře vydá na lyžích. Když dosáhne cíle, odletí spolu ještě před Vánoci, kdy ještě Santa Claus nemá tolik napilno, navštívit Celesteville. Ostatní sloni jsou samozřejmě u vytržení, když vidí Santu přilétat bez sobího spřežení... Dočká se Ratatex svého vytouženého nástroje? (Z českého znění není poznat, že Ratatexe a Santa Clause mluví jeden člověk.) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama