Reklama

Reklama

Little Girls

všechny plakáty

Obsahy(1)

Jeden z prvních explotation filmů vůbec. Mladé dívky, které se oddávají nevázanému sexu, za peníze plní úchylným mužům jejich zvrácená přání a pořádají divoké párty, jsou nafoceny a natočeny kamerou skupinkou vyděračů. Ti vyhrožují, že kompromitující materiály předají jejich bohatým rodičům a budou za ně požadovat výkupné. Tak se i stane, ale rodiče zareagují ve většině případů jinak, než se dalo čekat. Vše se nakonec obrátí proti vyděračům... (Flipnic)

(více)

Recenze (2)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z nejstarších exploťáků co jsem viděl ... Ale je v něm vidět již to klasické nadšení, směr, provokativnost apod. Obsahuje hodně "nudity", tedy nahoty a musím uznat, že v něm hraje spousta krásných dívek. Je černobílý a trvá něco přes hodinu. Mladé dívky pořádají orgie a pak jsou vydíráni jejich rodiče kompromitujícími fotkami. Konec mi připomínal prostředím klasiky jako I Spit on Your Grave (1978), ale to zejména prostředím, ve kterém se odehraje. Násilí je zde minimum, ale nějaké se určitě najde. Režisér byl prý známý svými provokativními filmy plnými sexu a mladých dívek. Je to spíš film pro zájemce, jak tento "pokleslý" žánr v Evropě začínal ... ()

RetroMan

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem se začal po půl hodině filmu tak nudit, že jsem to musel vypnout. Vůbec jsem nepochopil, o čem film pojednává a dívat se na to, jen kvůli těm pár nahých holek, nemá cenu. Vždyť jsou to Francouzky. ()

Reklama

Reklama