Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

fcreading 

všechny recenze uživatele

" Sme všetci takýto." Mali by sme byť mrtvi, ale z nejakého dôvodu nikdo z nás není. Štýlová, luxusná vyvražďovačka okorenená s dobrými gore scénkami, a zároveň šialeným koncom. ktorý nás mal údajne šokovať. Vrah vyzerá celkom strašidelne, zvlášť jeho maska, vrták s ktorým prebodne každého, a nebere ohlad na nikoho, s jednou nohou chodí na krivo ale ani to mu nevadí v jeho rýchlosti. Jediné čo mi vadilo, bol ten motorkársky chlapík, ktorý mal svaly ako Schwarzenegger, škoda že ich nevyužil, s jeho pomocou by sa odtial tí ľudia dostali 80 percent. ()

pankreminek 

všechny recenze uživatele

Nápaditý slasher s docela děsivě vypadajícím záporákem a logicky chovajícími se charaktery. Navíc pár opravdu mimořádně podařených killů. Na film jsem narazil ůplně náhodou a velmi mě překvapil, protože jsem očekával nějaký nekoukatelný trash. Takže pro mě velmi příjemné překvapení, od kterého bych, možná i očekával pokračování, jinak mi nezbývá než film vřele doporučit. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem o něco více. Po delší době jsem si sehnal dva poměrně neznámé slashery (Laid to Rest a právě Midnight Movie), ale oběma něco chybělo. Zatímco v prvním jmenovaném mě neuvěřitelně iritoval scénář a jednání postav, s tím zde problém nebyl. Ale moc, MOC mi tu chybělo napětí, nebo zajímavější vraždy (zaujali mě všehovšudy 2 - 3). Také je trošku problém se sžít s nepochybně originálním příběhem, který proplétá filmovou a skutečnou realitu. Zde vychvalovaný vrah mi moc ikonický nepřišel a to ani jeho zbraň (zde Laid to Rest vede jednoznačně). Takový klon vraha z libovolných vidláckých hororů ála Texas Chainsaw Massacre. Všehovšudy je to ryze průměrný slasher, na který už se nejspíš nepodívám. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Prekvapive hodne dobry moderni tzv. party horurek. Je to zabavna, svym zpusobem originalni, poctiva vyvrazdovacka. Exklusivni prostredi oldschool kina, dostatek krve, kdyz uz zacne nudit primarni storyline, tak se to prepne do cernobileho snimku promitaneho na platne, ktery je v podstate takova light verze Texaskeho maskaru. Pro ziskani ctyr hvezd tomu ale chybela nejaka ta typicky hororova kocicka. Zdejsi hlavni bloncka byla nic moc. 6/10 ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý horor. Má veľmi zaujímavý príbeh, ktorý je ešte aj úplne originálny a to sa samozrejme cení, kedže originalita je pri tomto type filmu veľmi zriedkavá. Nuda tu nemá šancu, pretože ked´ nie sú likvidovaní hlavní hrdinovia, tak aspoň sledujeme vyvraždovanie na plátne. Zabijak ma moc nezaujal, síce má niekoľko zaujímavých prvkov ako napríklad svojskú chôdzu, ale jeho vzhľad a stavba tela nevyvolávajú dostatočný rešpekt. To si myslím aj o jeho zbrani, ktorá je určite originálna, ale ja by som viac ocenil niečo väčšie ako napríklad sekeru. Zabití tu je dosť, najviac ma zaujalo zabitie dvoch ľudí stojacich za sebou, ale inak úmrtia sú tu na tom tak ako vo väčšine podobných filmoch, teda dve alebo tri zaujímavé zabitia a zvyšné v norme. Som spokojný aj s hercami, ktorí predstavujú zaujímavé charaktery a aj konajú celkom logicky. A koniec je tiež celkom zaujímavý. Od tohto filmu som dostal presne to, čo som očakával, teda dobrú zábavu. Prípadnú dvojku by som si s radosťou pozrel. Objektívna kvalita filmu-65%, film sa páči mne na 73%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama