Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

anderson 

všechny recenze uživatele

TAKTO sa opisuje od klasikov ! :-) A pre mňa DEMONS rozhodne klasikou sú. Debutujúci režisér nám servíruje krvavú jazdu nočným kinom, v ktorej si rozhodne nebudete istý kto a či vôbec niekto prežije. Slasher svižný ako prásknutie biča po tele mladej panny. Inak je zvláštne, že sa ateisti vždy v ťažkých chvíľach utiekajú k Bohu. :-) Apropo užívateľ LIVINGDEAD nechutne spoileruje. Úbohé. (1.1.2009) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Filmy o "vraždících filmech" mají pro mě jakési kouzlo. Tenhle není vůbec špatný, má své velmi silné stránky. Jeho největší chybou vlastně je, že se zase nějak extra moc nesnaží být dobrý. První půlka je hodně v pohodě, ve druhé to začne povážlivě slábnout. Ale ten černobílý film The Dark Beneath je dobrej, ujetej, ale dobrej (chtěl bych ho vidět celý!!!!), vrah má taky koule. Ono je to hrozně jednoduché, ale slashery vlastně jiné ani nebývají :-). Trochu jsem si zavzpomínal na Démoni :-) ()

Reklama

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Nesmierne blbý a nesmierne zábavný slasher, ktorý prichádza s tak plytkými zvratmi a tak lacným, no ikonickým záporákom, až sa naskytá otázka, či nebol takto príšerne napísaný no pomerne dobre natočený zámerne a vzhľadom ku krátkej stopáži a mnohým odkazom na klasiky žánru (Texaský masaker, psycho) ktoré toto tvrdenie skôr potvrdzujú, sa stáva tak kryštalicky rýdzim Béčkom, až ho nejde nemať rád. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký slasher, každý dialog vám trhá uši a klišé střídá ještě větší klišé,i přesto ale dokáže slušně zabavit,díky zajímavému zabijákovi a jeho originálnímu ,,vyndavači´´ vnitřností :D Arnold potřeboval před lety kouzlenej tiket,jednomu trošku vyšinutému zabijákovi pro změnu stačí kouzelný film. Škoda odbytého konce,přihodit pořádnou bytku a deset minut vysvětlování...přihodil bych třetí hvězdičku.Nejvíc zabíjel golem Stan Ellsworth a jeho hláška ,,nemůžu uvěřit že se snažim upoutat pozornost policie´´ :D 49%. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zajímavý námět v horroru. Opravdu si neumím představit, že bych šel do kina na horror a vrah vystoupil z plátna. Asi bych se po....... Vrah vypadá opravdu děsivě a ke všemu má zajímavý vrtáček :-) Noční promítání horroru ze 70-tých let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou : "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". Film obdržel 2 ceny na Chicago Horror Film Festival. "Midnight Movies" jsou v 70-tých letech populární filmové seanse, při kterých se u diváků odehrávaly scény společně se scénami na plátně. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama