Reklama

Reklama

Obsahy(1)

BU2R a Mad Drum Records představují unikátní dokument zachycující vznik autorské hiphopové kompilace 20ers. Toto DVD přináší atmosféru vzniku ve vizuálním formátu - studio sessions, rozhovory s aktéry 20ers, jejich vliv na historii hiphopu v Čechách a na Slovensku. (oficiální text distributora)

Recenze (18)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Slušná rekapitulace rapových tváří v Čechách, některé můžu více, některé méně. Každopádně určitá nostalgie působí. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Horší než Česká RAPublika. Klasické představování kapel ničím nepřekvapí. Tempo filmu postupně upadá a nudí. Sympatický je hlavní průvodce - naopak opět se potrvdilo, že Hugo Toxxx je drzý parchant, který zaslouží pár facek. Pro fanoušky hiphopu je 20ers minimalně na 3 hvězdičky. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Z mosta doprosta-prečo ktorá pesnička s kým :)...čo sa mňa týka, naj. pesnička kompilácie jednoznačne Pio Squad feat. Jarek Nohavica „Já tam byl“....škoda, že to niekedy Jarek nezahrá naživo, teda-na SK som už zažil "hafo" jeho koncertov, a nikdy si sebou nevzal chlápky z PIO :( such a shame. ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

20 let rapu a "rapu" v ČR aneb závidíme Hugovi jeho dědu. Klasický dokument, který nijak nevybočuje z předpokládaného konceptu "Proč sem tuhle skladbu udělal s tímhle typem a zrovna takhle". ()

Pitrsss 

všechny recenze uživatele

V první řadě se vůbec nejedná o "dokument o hip - hopu", jak tu někteří píšou. Už jen z názvu (Making Of..) je patrný, že stěžejním tématem je zachycení toho, jak vznikala samotná hudební kompilace 20ERS, (konkrétně new school disk). Za zmínku určitě stojí několik zajímavých rozhovorů(mj. LA4, Abd52,Trosky)...70% ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Dobrý rozhovory se starejma známejma tvářema ČR/SR scény. Lepší než celý to album, o kterým to je. James Cole je pán. "Bože proč jedeš tak tvrdě?" ()

OsuDNR 

všechny recenze uživatele

Myslim si ze celkom slušne spracovany dokument o Hip-Hope..dalo sa to veru pozriet i ked pravdu povediac najvac som sa tesil na KF...ponevač..ale musim tiez povedat ze pri istých týpcoch som sa nudil.Ale v konečnom dosledku fajn. ()

liborson 

všechny recenze uživatele

Na dvd Indy a wiche to rozhodně nemá, oproti rapublice se mi to líbilo o dost více. Čekal jsem od tohoto dokumentu spíše nějaké zhodnocení, chronologii posledních 20 let rapu v ČSR. Dokument ukazuje vlastně jen pozadí přípravy asi 6 songů, které jsou na můj vkus špatně zmixovaný a Jarek Nohavica (ať už je sebelepší folklorista a jeden z mých nejoblíbenějších) prostě na featuring s rapem nemá. Z dokumentu se akorát dozvídáme, jak se v domácích studíí připravují tracky, Wichovi se nelíbí Rockstar, nebo že Mike T je velice sympatický chlapík. Celkově 3*. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

20 let na scéně... zachvíly 30 let... tak uvidíme čeho se dočkáme... v podstatě top rapeři naší scény a slovenské... Indy a Wich, PSH, Supercrooo a Kontrafakt + mám pocit že tam jsou i vlastně PIO který tady nejsou napsaný... lidi co tady a na slovensku začínaly s tímto hudebním stylem a proslavily ho... ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Nevšední pamětní projekt. Dnes už se na 20ers dívám trochu jinak a vnímám jak se doba mění a jak čas letí, rozhovory jsou však zajímavé i dnes. Doufám že za dva roky vyjde podobný projekt s názvem 30ers. ()

Reklama

Reklama