Reklama

Reklama

Příběh medvídka Pandy

  • Japonsko Pandaful Life (více)
Japonsko, 2008, 100 min

Režie:

Tadaši Móri

ŽIVOT JE DAR. DĚTSTVÍ JE NADĚJE. MATEŘSTVÍ JE ZÁZRAK. Právě se Vám dostalo do rukou DVD o začátcích života jednoho z nejmilejších zvířátek na světě, medvídku pandovi. Vydejte se s námi na roztomilou a někdy trošku kostrbatou cestu prvních krůčků, pádů, bolístek, tulení a mazlení, objevování světa, nevinných her a spánku. Sledujte maminčinu trpělivost při krmení a výchově, její lásku při mazlení a starost při hlídání. Toto je vůbec poprvé, co můžete spatřit zázrak života v akci v jedné z největších japonských rezervací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Paity 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád tyhle černobílé medvídky přijde si rozhodně na své. Oni v podstatě ani nic pořádného dělat nemusí a jsou stejně skvělí. ()

Reklama

Gumrice 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument mě vůbec nazaujal, těšila jsem se na pandy v přírodě a místo toho samé depresivní obrázky z klecí v nějakých odchovnách. Celkově se mi nelíbí, jak to ten džepenec pojal. Dlouhé, chvílemi nudné záběry, sem tam obohacené o úsměvné kousky roztomilých medvíďat. (A ten šílený český komentář!) Film byl zbytečně dlouhý a pro mě ne moc naučný, bohužel, musím proto hodnotit tak nízko, což u takových dokumentů většinou nedělám. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

No dobře... tomuhle filmu na pomezí dokumentárního a příběhového díla by neuškodilo, kdyby byl o něco kratší, aby zmizely mírně nudnější chvilky. S tím souhlasím, ale zároveň je to to jediné, co můžu vytknout. Protože jako milovník pand jsem se nemohla pohledu na takové množství těchto černobílých stvoření nabažit. *_* Kdo se mnou soucítí, tak uzná, že mládě pandy kutálející se v klubíčku z kopce je skutečně roztomilé... Navíc se zde můžeme dozvědět, jak se pandy v Číně chovají a co se dá udělat pro jejich rozmnožování, aby nevyhynuly, což není jen tak... Zkrátka pro Příběh medvídka pandy zvedám všechny palce nahoru :) ~(4,5)~ ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama