Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V americké animované akční komedii se vracejí Robin, Starfire, Cyborg, Raven a Beast Boy, aby zachránili svět. Tentokrát před tajemným a děsivým japonským zločincem zvaným Brushogun, který na naše hrdiny poslal high-tech ninju. Boj právě začal a naše pětice se sbalí a rozjede se do Tokia, aby se tam postavila nejnovější hrozbě. Jenže město, které nikdy nespí, by pro ně mohlo být příliš velkým soustem - a tajemství Brushoguna zas příliš obtížné k rozluštění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Rozhodne z dlouhometraznich DC animaku je tento nejhorsi. Ale je to relativni - hlavnim duvodem je, ze miri na mladsi divaky (coz ja nejsem), stejne jako stejnojmenny serial. Jak humorem, tak anime stylizovanou grafikou. Takze odrostlejsim fandum komiksu napr. s Batmanem nebo Supermanem toto asi nesedne. Presto je pribeh pomerne slusny, klasicky komiksovy, s dostatecnou porci akce, takze jsem se nenudil, protoze se porad neco deje. Je to takova pestrobarevna vyprava peti nactiletych hrdinu - Robina, Cyborga, Starfire, Beast Boye a Raven - kteri se snazi v Tokiu dopadnout padoucha, ktery zautocil na jejich domov. zakladnu - Broshoguna. Co se tyce vizualu, ono DC animaky snad ani nikdy nebyly vylozene americke - vetsina animatoru jsou Asiati, takze s tim "napodobovanim" jap. stylu, co tady recenzenti pisou, to neni uplne dobry argument. Kazdopadne Teen Titans (jako jakasi pubertalni obdoba Justice League) jsou na pomery DC "asijsti" nejvice a je to opravdu hlavne o tom, jestli se cloveku tahle grafika libi nebo ne. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tak toto byla síla i pro takovýho otrlýho diváka jako já :-) Jednu hvězdičku dávám za to, že si plně uvědomuju, že to je určený pro děti a já už se do této cílové skupiny řadit nemůžu. Nicméně mám rád komiksy a filmy podle nich, tak jsem si řekl, že zkusím i tohle. No a výsledek je takový, že jsem to asi spíš zkoušet neměl :-) Animace hrozná - snaha napodobit japonský styl anime, když už jsme v tom Tokyu. Příběh - nuda, nuda, nuda. Možná mám po těch skvělejch týmovkách jako Avengers a Justice League, který jsem v poslední době viděl, moc vysoký nároky, ale Teen Titans jsou děsný paka. A příliš to superhrdinství nezvládaj a většinu času dostávají solidně na prdel. Beast Boy mi lezl na nervy sotva se tam objevil - příšerně debilní postava s příšerným hlasem, Cyborg je takový jakýsi nevýrazný robočlověk, Starfire zase upištěná naivní puberťačka. Jediní dva jakž takž schopní a sympatický byli Robin a Raven - správně znuděná a votrávená emo holka se superschopnostma, která pořád mlátí Beast Boye, což jsem velice ocenil. Bohužel tam z nich byla nejmíň. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama