Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Raina jednoho dne objeví svého snoubence v posteli se svojí nejlepší kamarádkou. Následná hádka vyústí v nehodu, která má za následek její smrt. Duch Rainy si žádá svojí pomstu...

Snímek je jakýmsi experimentem Reality TV. Herecké obsazení se skládá téměř výlučně ze soutěžících amerického Survivora a Big Brothera, a scénář vytvořil Survivorem proslulý Rob Cesternino. (Tom Riddle)

(více)

Recenze (1)

Tom Riddle odpad!

všechny recenze uživatele

Oh my heck! (Do prkýnka). Pro všechny milovníky Survivora známá fráze Neleh Dennisové. Proč začínám právě jí? Protože Scorned a Survivor jsou velice úzce spjati, a prakticky jediná šance, že byste film vyhledali, je pokud jste horlivými fanoušky Survivora. Mno, tak upozorňuju. Nedělejte to! Pokud stejně neodoláte touze vidět své přeživší miláčky (Jenna Lewis, Ethan Zohn, Jenna Morasca, Jonny Fairplay, Burton Roberts, Gervase Peterson, Rob Cesternino), vězte, že je to jediný světlý bod programu... Film disponuje neobvykle laciným příběhem, neobvykle špatným střihem (skutečně... horší než lepší fanouškovská videa na youtube...), neobvykle špatnými (ne)hereckými výkony... Abych to shrnul, je tu opravdu spousta neobvykle špatných věcí... Měl jsem nutkání dát jednu hvězdičku, protože Jenna Lewis je moje oblíbená Survivorkyně, a v podstatě i docela slušná herečka a SPOILER!!!!!!! uvidíme zemřít Jonnyho Fairplaye (á la Lisa a Freddy Krueger, jen ne strašidelné), což je něco, na co se spousta lidí určitě třese... KONEC SPOILERU........... Nakonec zvítězila moje soudnost... SHRNUTÍ - plusy - Jenna Lewis, herecky slušná a opakovaně komplet nahatá (ale v jejím domácím péčku z ní uvidíte mnohem víc, pánové... šikovná děvečka... jo, dá se sehnat úplně bez problémů, vlastně mnohem snadněji než tenhle film). Survivors. Vtipné smrti vašich (ne)oblíbenců. Jestli to někomu stačí k tomu, aby v něm film vzbudil zájem, budiž. Já vás ale varoval... ()

Reklama

Reklama