Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak až po dalším zkouknutí celýho séroše jsem zjistil, že tenhle film byl vlastně ty dva dodatečný díly o Sáře. To už trochu dává smysl. Ale bylo to hlavně pro fanoušky, taková rozlučka se všema hrdinama, objasnění pár situací. Útěk absolutně podceněnej od federálů, zmáknutej za dva díly. Plus ta oběť na konci. Zbytečnost, ale v tu dobu, v tý éře, to muselo potěšit asi každýho skalního fandu. Nicméně, co se tak dozvídám, tak se má točit pátá série. Možná totální sračka, možná něco novýho. Kdoví, ale já se těším už jenom na ty herce. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu jak skončila 4. řada seriálu, jsem byla ráda, že byl dotočený ještě tenhle "film", který vysvětloval proč a jak Michael zemřel. 4. řada se jim opravdu moc nepovedla, ale The Final Break si to u mě celé vyžehlil.Myslím, že to byl velmi důstojný konec jednoho z nejlepších seriálů svého druhu (budeme předstírat jako, že se jim i ta poslední série povedla). Myslím, že asi vždycky budu potřebovat kapesníček na konci. 4* ()

Reklama

1kiki16 

všechny recenze uživatele

Celý seriál byl perfektní, napínavý, sice bych skončila asi ve druhé sérii, i tak to ale pořád stálo za to. Ten konec ale teda nikomu neodpustím. Horší závěr napínavého akčního seriálu si snad ani nedovedu představit, to už je trochu jiný žánr...A hlavně si myslím, že když je něco vymyšleno a není to podle skutečné události, tak by se mohlo hlavní postavě dopřát trochu štěstí, které si po tom všem zaslouží...rozhodně mě tento poslední díl velice zklamal a radši budu vzpomínat na první dvě skvělé série, kde to ještě dávalo smysl. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Závěrečný film, který měl všechny ty píčoviny vysvětlit a ejhle, ono to začíná hned další píčovinou a žádný vysvětlování se nekoná. Jaký překvapení! Scénáristi tomu nasadili definitivní korunu, nic debilnějšího fakt vymyslet nešlo. No alespoň, že už máme to nesmyslný natahování kdysi originálního seriálu za sebou. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Final Break bol dôstojný a opäť klasický "prisonbreakovský", aj keď poviem pravdu, nečakal som takýto priebeh tohto záverečného filmu, respektíve dvojdielu. Tunajší charakter každej postavy je presne taký, aký bol a každý hraje opäť svoj dokonalý part, ktorý možno v poslednej dobe nebol až taký presvedčivý (T-Bag, Gretchen...). Nelogickosti neriešim, tie boli v Prison Breaku vždy, ale o tie nejde. Tu sa treba baviť a kochať sa poslednými zábermi tohto seriálu, ktorý povedzme si všetci pravdu, bol viac ako perfektný. Hoci každý nadával na klesajúcu kvalitu a ja som samozrejme nadával tiež, Prison Break je jeden z najlepších seriálov súčasnosti. Bude mi kurevsky chýbať. We´re free now! Finally. We´re free! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama