Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá série Prison Breaku byla výsměchem všem, kteří si seriál oblíbili. Rozplizlá a mělká jak Balaton a natahovaná jak špageta Lady a Trumpa. Zakončení bylo pro akční příběh víc než neadekvátní. Tak trochu jsem do Final Breaku vkládal důvěru, že to nějak zalepí, ale chyba lávky. Je sice pravda, že Útěku z vězení vždycky nejvíc slušel pokus o útěk z vězení (trochu polopaticky tím říkám, že první a třetí série měla největší koule), ale průšvih je opět ve stopáži. Jako by si tvůrci řekli, že když tak dlouho natahovali seriál, u filmu to udělají přesně naopak. Zkratkovitý, nelogický a bezradný příběh budiž výsledkem. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem důstojné zakončení v duchu celého čtyřsériového seriálu. Jen už mi některé věci přišly zbytečné a závěrečných 5 minut z 22. dílu poslední řady byly vhodnější, než doják v závěru Final Breaku. I tak se bylo na co koukat a Prison Break pro mě vždycky zůstane jedním z nejoblíbenějších a nejlepších seriálů. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Už dávno tento seriál ztratil své kouzlo, tohle už byla jen nastavovaná kaše pro nějaký ucelený závěr. V podstatě to byl jen takový direct-to-dvd film, u kterého jsme se už nemuseli seznamovat s osazenstvem. Velmi průměrné a dialogy velmi ztrácí. Plno zkratek a nedořeností, ale co alespoň je už od toho pokoj. ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia Prison Breaku porodili koniec serialu. Lenže ide o pôrod s výraznými komplikáciami a rozhodnutiami na poslednú chvíľu v štýle: len aby sme to už mali za nami, divákov nám ubúda. Mám pocit, že by sa nič nestalo, keby Prison Break zakončili po prvom Michaelovom úteku z väzenia a vtedy by to bol jeden z mojich najobľúbenejších seriálov vôbec. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Hodně uspěchaný závěr po všech stránkách. Pochopitelně nebylo více prostoru, ale když už se do toho pustili, mohli si dát záležet alespoň na závěrečné pěti minutovce - ta pro mě nebyla nikterak emocionální, což je rozhodně škoda, jelikož jsem čekal podobný zážitek jako při posledních deseti minutách čtvrté série...Přesto ale těch pět minut je docela dobrých, a dávám trošku nadsazené čtyři hvězdy. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama