Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dnešní den Phila Maye (Gary Dourdan) začal úplně normálně. Během vteřiny se ale všechno pokazilo. Jeho manželku unesli dva muži, kteří přepadli banku. Drží Phila v šachu, musí udělat všechno, co po něm žádají, nebo jeho žena nepřežije. Jejich požadavky se Philovi zdají podivné, nedávají smysl, ale s pomocí televizní reportérky Nicole, která je do celé věci nedobrovolně zapletena, se mu podaří odhalit, že muži mají v plánu další akci. Mnohem větší než je vyloupení banky. Všechny informace, které Phil a Nicole mají, ukazují na jedinou možnost. Není pochyb, muži plánují bombový útok ve stanici metra. Po Philovi chtějí, aby jim v tom pomohl. Výměnou, za život jeho ženy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Smok 

všechny recenze uživatele

Koprodukciu USA/Nemecko si viem po dopozeraní vysvetliť takto: USA - dosadenie Garyho Dourdana, Nemecko - lacná televízna produkcia a konšpiračno politický scenár. Pozrieť sa to však raz dá, ovšem nič nové pod slnkom. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Pochopil jsem, co znamená když se řekne, že film má scénář děravý jako ementál...za všechny lapsy jen ten do očí bijící. Dojde k přepadení banky se střílením a mraky policistů si pachatele naprosto amatérsky nechají ujet v záchrance včetně rukojmích. Koho by napadlo, že takový trik je možný...A od té doby policajty nevidět i když se zvesela střílí po ulicích v rychle jedoucích autech...Škoda, dal se z toho udělat pěkný akčák. Bodík navíc za představitelky hlavních ženských rolí - alespoň na ně se dalo koukat. ()

Reklama

andy60 

všechny recenze uživatele

Film připomínající epizodu z Kobry 11. Typická německá režie - naprosto černobíle načrtnuté charaktery, žádný prostor pro divákovu představivost, vše šablonovité, chladné, bez emocí, bez nadhledu, bez humoru. K dobru lze snad přičíst jen snahu o akční pojetí, aby to vůbec bylo možné dokoukat do konce. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tahle koprodukce se rozhodně nepovedla. Akční scény jsou nevěrohodné, hudba nesourodá. Pár dobrých a sympatických herců a celkem povedený scénář. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama