Reklama

Reklama

Krev mojí krve

  • Francie Le Premier Cercle (více)
TV spot

Koprodukční kriminální thriller, s francouzským hercem Jeanem Renem v hlavní roli, vypráví o otci a synovi, který se snaží uniknout z kruhu krvavého násilí a osvobodit se z rodinných pout, jež ho předurčují k životu mimo zákon.  Milo Malakian je hlavou arménského gangu, jemuž vládne železnou rukou. Přesto by si už rád odpočinul a předal svou "živnost" synovi Antonovi (Gaspard Ulliel). Ten byl sice odmalička vychováván, aby pokračoval v rodinné tradici, jenže když potká Elodii, dívka mu otevře oči. Zamiluje se do ní a náhle vidí, že svět jeho otce je plný násilí a krutosti. Raději by tedy dal přednost obyčejnému životu, ale to znamená tvrdý střet s Milem… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (68)

claudel 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Když se v Paříži před měsícem objevily první plakáty upoutávající na tento thriller, moc jsem se těšil. Říkal jsem si, že půjde o podobnou záležitost jako např. Říše vlků plnou akce a napětí. Bohužel se jedná o naprosto zbytečný film, bezduchý a plytký scénář, akce pomálu, napětí žádné. To byl teda dvojden - včera Bellamy, děsně rozvláčný a pomalý, dnes Premier cercle nudný, bez efektu a jediného nápadu. Od tandemu Reno-Ulliel bych čekal opravdu mnohem víc. Jediným úsměvným momentem zůstává spojitost mezi Bellamym a Premier cercle přítomností Vahiny Giocante, která v prvním snímku masíruje nohy Gérardovi Depardieu a v druhém filmové babičce Gasparda Ulliela. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Začátek mě zaujel. Pěkný prostředí, namachrovaný auta.. po dvacáté minutě jsem zjistil, že se jedná o pseudomafiánskou sračku postavenou na Renovi. A tak jsem čekal, čekal co příjde, no a nic nepřišlo. Tzn. Kdo chce vidět hezký baráky patrně na jihu francie, tak dobrý. Kdo se chce bavit, tak fakt, si najděte úplně jinej film! ()

Reklama

JITY 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku sa mi zdal ten film akosi nudný, ale časom som ho začala chápať a pravdupovediac zaujal ma aj, keď nie som fanúšikom takýchto násilnických praktík. Každé násilie si vyberá svoju daň a tak to bolo aj tomto prípade, keď hlavná postava Milo /Jean Reno/ prišiel o svojich dvoch synov. No mafia je mafia. Čo sa mi na filme nepáčilo ? skôr ta hudba, bola ako na kar.... ()

gotham 

všechny recenze uživatele

Dost chabá snaha o kmotrovský film. Jean Reno si sice odvede svojí práci kvalitně, ale když nemá co hrát... Jediné, co Krev trošku zachraňuje, je právě herecké obsazení, i Ulliel zahrál dobře, a sledovat vývoj vztahu mezi ambiciózním, ale zároveň svědomitým synem a mafiánským panovačným otcem je celkem zajímavé. Celkový příběh je ale bohužel místy až trapný, ostatní postavy odfláknuté, takhle se gangsterka opravdu natáčet nedá. 40% ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Nezapamätateľný film. Pripadal mi akoby mal 2,5 hod a nie hodinku a pol. A okrem Jeana ako mafiánskeho bossa by som ani neoznámkoval film, lebo by mi už dávno vyfučal z hlavy. Naoko sa hraje, že sleduje aj vnútro mafiánskeho klanu, avšak pripadalo mi to všetko nasilu a preto postavy sú veľmi neživé. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama