Reklama

Reklama

Příšerka v Paříži

  • Francie Un monstre à Paris (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Paříž roku 1910. Městem vládne panika. Hladina vody je čím dál vyšší a příšera je na útěku! Začátkem roku 1910 čelila Paříž katastrofálním záplavám, které způsobila rozlitá Seina. Řeka kulminovala osm metrů nad svou obvyklou hladinou, a možná proto už si dnes nikdo nepamatuje, že se tehdy město také třáslo hrůzou z šestinohé příšery, která řádila v jeho ulicích. A jen málokdo by si tyto události spojil s hudebním fenoménem, který se zrodil v jednom místním šantánu. Rozruch ve městě působí děsivý tvor, který je na útěku. V patách je mu hrozivý komisař Maynott se svými muži. Příšerka naštěstí najde útočiště v pěveckém kabaretu po boku místní hvězdy, krásné a srdečné Lucille. Ta se společně s výstředním vědcem a jeho vznětlivou opicí snaží neškodnou příšerku zachránit. (Česká televize)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (76)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nemám rád súčastnú francúzsku kinematografiu. Animované filmy ma už dávno prestali baviť a Paríž by som najradšej zrovnal so zemou. Takže fakt nechápem, čo ma primälo pozrieť si francúzsky animovaný film "Príšerka v Paríži". Napočudy i napriek týmto mojim predsudkom som sa pri tomto snímku celkom fajn pobavil. Malo to rýchly spád a jemnú príchuť monster horroru. No najmä hudobné scény boli hodne podarené. "Un monstre á Paris". *** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Animovaným filmům věnuji svou pozornost jen zřídka kdy (nechávám si je spíš na dobu, kdy na ně budu „nucen“ čumět s nějakým svým prckem…), ale občas přece jenom udělám výjimku a na nějaký se podívám. Tento francouzský kousek jsme shlédli během jednoho chladného londýnského večera, kdy po celodenní túře přišlo na potřebu si něco pustit na „vytuhnutí“. Nakonec jsem vydržel až do konce a nebylo to ani tak dějem či průměrnou animací, ale především díky zpěvným pasážím – hlasu Vanessy Paradis. Tuhle ženskou já můžu a to nejen kvůli vzhledu, ale i jejímu hlasu (písničkám). Co se děje týče, tak ten sice nebyl zrovna dvakrát velké terno, ale kupodivu jsem se u něj ani nenudil. Mělo to místy špetku ponuré atmosféry, občas jsem se i zasmál a navíc to netrvalo ani moc dlouho. Takže za mě průměrná podívaná. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Úvod je interesantní - a pokračování ... do určitého momentu nápadité a poutavé. Ale potom - no ... jak už to tak bývá: Pohádkové kouzlo z velké části mizí kdesi v černé díře promarněných filmových příležitostí a scénu opanuje HONIČKA - jak jinak ... honička, při níž jde o život - pochopitelně. Nechápu, proč "příšerka" nedostala dost prostoru a času k navázání užšího kontaktu s publikem - aby si ho postupně získala ... aby mělo důvod postavit se na její stranu i v tom případě, když by poznalo její pravou identitu. Vždyť vývoj zápletky k tomu přímo vybízel ! Marnost nad marnost ... jinými slovy: Povedlo se jakž takž uhrát standard - nikoli nadstandard. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Váhám mezi dvěma a třema hvězdama. Největší problém vidím v tom, že je to strašně nudné a když se tam neobjeví ta příšera za moc to nestojí. Pokusy o humor se též míjí účinkem a tak jde pochválit jen hudební stránka. Ze 4-5 songů je nejvíce povedený ten 2, který je dobře stylizovaný ostatní jsou spíše průměr navíc ty songy mě příjdou na stejné brdo ( a to, že má pokaždé stejné oblečení to nevylepší). Hodně to zachraňuje i akční závěr. 40 procent ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Na to že to je animovaný film z roku 2011, tak použité technologie a animace tomu moc neodpovídají. To mne celkem zklamalo. Dále bych snad ani nepoznal, že se to odehrává ve Francii, nebýt toho, že to je názvu a ve filmu se objeví Eiffelovka. Emile - náš hlavní hrdina - mi připomíná spíš opici, než člověka. Jinak se ale jedná o hezký příběh doplněný příjemným soundtrackem (především ty zpívané části). Kdo by kdy věřil, že i z blechy se může stát zpívající, na kytaru hrající, dobře se oblékající příšera? ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Animovaný film byl v České republice promítán během 52. ročníku Mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež ve Zlíně. (R´Hell)

Reklama

Reklama