Reklama

Reklama

Spolek nemilosrdných

  • Česko Sesterstvo nemilosrdných (více)
Trailer

VOD (1)

Pětice vysokoškolaček tvoří tajné sesterstvo, které musí držet pohromadě navzdory všem překážkám. Toto pouto je podrobeno těžkému testu, když po divoké párty zemře jedna z nich. Raději, než přiznat se policii a pohřbít si vlastní budoucnost, rozhodnou se dívky zahladit zločin a ukrýt zkrvavené tělo. Léta poklidně plynou a kamarádky pomalu končí studium na univerzitě. Na rozlučkové oslavě se však ukáže, že někdo ví o jejich strašlivém tajemství a hodlá se mstít. Je snad mrtvá dívka pořád naživu?

Napínavá teenagerovská vyvražďovačka Sesterstvo nemilosrdných je remakem klasického hororu Dům milosrdných sester z roku 1983. Jeho důležitost v rámci žánru dokazuje i fakt, že byl vybrán na První filmovou přehlídku Quentina Tarantina v Austinu v roce 1996. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (188)

teutates 

všechny recenze uživatele

Estúpido... každý správny US. teeneger ovláda 1.hod oštepom 2.lásku až za hrob 3.latinu 4.bojové umenia Jackieho Chana... začínam mať pocit, že to snaď majú v učebných osnovách. Na základe toho následne vznikajú epické diela (tzv. príbehy) plné vtipných scén, lásky, súdržnosti, nevraživosti... nič nie je stratené, nakoniec dobro zvíťazí nad zlom a diabol padá aj s "krucifixom" do horucích pekiel... uúu vzrušo. Takmer by som zabudol, milujem alternatívne konce u takýchto preludov... 3/10 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se najít důvod pro třetí hvězdu, ale žádný mě nenapadl. A to jsou přitom "vyvražďovačky" jedním z mých nejoblíbenějších filmových žánrů. Bylo to nudné, hloupé a se skákající kamerou, na což jsem alergický. Nejvíc bych tomuto filmu vyčetl totální bezduchost. Kdyby z něho aspoň trochu sálalo nadšení a láska tvůrců k béčkovému žánru... Ale byl naprosto sterilní a duchoprázdný, stejně jako i skoro všechny filmové postavy, mezi které bych s rozkoší hodil tříštivý granát. Jestli jsou americké školy plné takovýchto povrchních blbů a blbek, naprosto chápu, že jednou za čas někomu normálnímu hrábne v palici a přijde do třídy s kvérem. Za zmínku stojí jen Leah Pipes v roli Jessicy (ona i její postava byly velmi dobré) a Margo Harshman (Chugs), která mi xichtíkem i projevem trochu připomínala Bridget Fondovou. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lucian Piane: 1. Tear Me Up [Explicit] Stefy Rae ,2. Get U Home (Paul Oakenfold Remix) [Explicit] Shwayze ,3. Ghosts [Explicit] Ladytron ,4. I Get Around [Explicit] Dragonette ,5. 42 West Avenue [Explicit] Cashier No 9 ,6. Get Up [Explicit] A.D. ,7. Alcoholic [Explicit] Cash Crop ,8. Break It Down [Explicit] Alana D ,9. I Lke Dem Girls [Explicit] Sizzle C ,10. This Night [Explicit] Ron Underwood ,11. Say What You Want [Explicit] The DeeKompressors ,12. Tears For Affairs [Explicit] Camera Obscura ,13. Doin' My Thing [Explicit] King Juju ,14. I'm Good, I'm Gone (Black Kids Remix) [Explicit] Lykke Li ,15. Emergency [Explicit] Aimee Allen, ()

Sysel_CZ odpad!

všechny recenze uživatele

U některých věcí by mě ani nenapadlo, že jdou natočit, a od hvězdičky k odpadu to chtělo jen jednu bábu s brokovnicí. Nicméně tímto připíjím na nejdementnější a nejmíň strašidelný slasher všech dob, ve kterém snad nenajdete jedinou věc, nad kterou od začátku do konce aspoň jednou nezůstane rozum stát. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

No nic speciálního, ale zábava to je, dívá se na to hezky, fandy subžánru rozhodně uspokojí. Zápletka je klasická - skupinová vina a la I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER (v tomto ohledu a pro naší generaci asi nejznámnější titul). 5 'sester' z dívčího spolku Theta Pi se rozhodne zatajit smrt jejich kamarádky, jenže samozřejmě že po nějaké době dojde na něčí odplatu. Ten někdo si pro ně jde v černém hábitu a s lehce upravenou montážní pákou... SORORITY ROW je vlastně remakem filmu z roku '83, porovnat zatím nemám tu možnost. Nicméně připomíná celou tunu dalších slasherů z let 80., tak není až tak těžké si ten originál domyslet.. Novinka působí uhlazeným dojmem (značná část děje se odehrává na studentských párty), ale vraždy jsou dostatečně surový a krvavý, i když celkem na jedno brdo. Dojde na spoustu vyvražďovačkových klišé a ohraností, rozuzlení je trochu sračka, ale já říkám: a co jako. Závěr viz. první věta. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • Při scéně, kdy Cassidy (Briana Evigan) spadne do šachty, je na zdi vytesáno: "Théta Pí musí zemřít"; ale v traileru je napsáno: "Jste na řadě." (Honza95)
  • Film byl poslán do kin pod jménem "Solidarity". (Pumiiix)

Reklama

Reklama