Reklama

Reklama

Spolek nemilosrdných

  • Česko Sesterstvo nemilosrdných (více)
Trailer

VOD (1)

Pětice vysokoškolaček tvoří tajné sesterstvo, které musí držet pohromadě navzdory všem překážkám. Toto pouto je podrobeno těžkému testu, když po divoké párty zemře jedna z nich. Raději, než přiznat se policii a pohřbít si vlastní budoucnost, rozhodnou se dívky zahladit zločin a ukrýt zkrvavené tělo. Léta poklidně plynou a kamarádky pomalu končí studium na univerzitě. Na rozlučkové oslavě se však ukáže, že někdo ví o jejich strašlivém tajemství a hodlá se mstít. Je snad mrtvá dívka pořád naživu?

Napínavá teenagerovská vyvražďovačka Sesterstvo nemilosrdných je remakem klasického hororu Dům milosrdných sester z roku 1983. Jeho důležitost v rámci žánru dokazuje i fakt, že byl vybrán na První filmovou přehlídku Quentina Tarantina v Austinu v roce 1996. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (188)

tom88 

všechny recenze uživatele

Obyčajná, bezduchá, americká zlátanina a klišé, ktoré je opozerané a nemá čo ponúknuť. Úvod máličko navnadil a naznačil, že film nebude úplne k ničomu, divák tak čaká a čaká a zrazu nič. Nudný stred filmu, dianie ide mimo a záver taktiež. Vrah, vraždy, krv a to je tak všetko. Technické prevedenie je ledva priemerné a obsahom hlboko pod priemer. Nuda s nudnými postavami a hercami respektíve herečkami, ktoré za veľa nestoja. 40% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

To to hodnoceni nejak kleslo, kdyz sem koukal naposled, melo to 74% a uz jsem se chystal napsat, ze to je znacne nadhodnoceny, ale momentalnich 56% tak odpovida. Zacatek je docela vtipnej, sice extra stupidni, ale vtipnej. Pak dlouho trva, nez se zacne neco dit, aspon, ze tu je porad nejaka parba, spousta sexy holek nestydicich se neco ukazat a slusna hudba. No a pak pride ta hororova cast, coz je vykradeny Tajemstvi lonskeho leta. Coz by ani tak nevadilo, je to vyvrazdovacka, tak necekam nic originalniho, ale jsou tu dva problemy. Ackoliv je zabiti docela dost, je to proste stylem pride vrah, zapichne, odejde. Zadna promyslena, zapamatovani hodna vrazda se nekona a kazda je sfoukla desne rychle, ze z toho clovek nic moc nema. Zaverecny odhaleni, kdo to zabiji, je pak znacne nelogicky a stupidni. Aspon, ze film docela slusne odsejpa, obcas je vtipnej a obcas napinavej, takze nakonec jsem vcelku i spokojenej. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Film zas tak veľa spoločného s originálnou peckou z 80´s nemá, ale napriek tomu som sa veľmi dobre bavil. Vražedná zbraň O.K., zabitia tiež, vrah takisto, na kočky sa po celý čas skvelo pozeralo, nakrútené je to solídne, a raz som sa aj pekne zľakol. Je to typický slasher, ktorý môžem vždy a všade. Problém mám trošku s finále, ktoré na originál nemá ani náhodou, takisto identita vraha a jeho dôvody mohli byť riešené lepšie. Napriek všetkému som sa veľmi dobre bavil, a film považujem za jeden z dobrých nových slasherov. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Koukám, že nejsem jediná, komu to připomíná tajemství loňského léta:). Děj: členky vysoškolského dívčího spolku omylem zaviní smrt své kamarádky, svrhnou její tělo do nějaké díry v zemi (přece nepřijdeme o své večírky, super hadry, kluky a popularitu, no ne?) a za to je čeká odplata v podobě vraha, jehož zbraní je montáží páka. Kdyby nebylo stupidních dialogů, trhlin v logice a rádobyvtipných party scén, jednalo by se o lehce podprůměrný slasher, ale závěrečná čtvrthodina to poslala do... *doplňte libovolné sprosté slovo, které se vám líbí*. Vážně, takhle stupidní konec jsem nečekala a musela jsem díky němu srazit hodnocení na 1*. A závěrem pár poznámek k logice a fyzice: Budovy hoří právě takovou rychlostí, jakou momentálně filmaři pro jednotlivé scény potřebují; hasiči rovněž přijíždějí v momentě, kdy se to hodí do scénáře nejvíce; to, že v okolí řádí úchyl a likviduje vaše kamarádky, není důvod pro volání policie; 20 minut = hodina. No, radši se podívám na původní film z osmdesátek a budu doufat, že to není tak špatné jako tento jeho remake. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tohle byla prostě "prča". Takhle naprosto úžasně blbej scénář jsem dlouho neviděl, vynikající a tleskám, protože tímhle si mě to získalo a skvěle zabavilo. Zlověstný ohýnek za oknem při požáru domu, hledání "řezacího nástroje" v pustině ( co kdyby se tam asi válela motorovka ?), správcová s brokovnicí a Willisova dcera s brokovnicí ) Doporučuji všem co se rádi smějí, protože ta hloupost je přímo geniální a myslím, že přesně to je podstatou této "chytré" parodie :) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • Při scéně, kdy Cassidy (Briana Evigan) spadne do šachty, je na zdi vytesáno: "Théta Pí musí zemřít"; ale v traileru je napsáno: "Jste na řadě." (Honza95)
  • Film byl poslán do kin pod jménem "Solidarity". (Pumiiix)

Reklama

Reklama