Reklama

Reklama

Spolek nemilosrdných

  • Česko Sesterstvo nemilosrdných (více)
Trailer

VOD (1)

Pětice vysokoškolaček tvoří tajné sesterstvo, které musí držet pohromadě navzdory všem překážkám. Toto pouto je podrobeno těžkému testu, když po divoké párty zemře jedna z nich. Raději, než přiznat se policii a pohřbít si vlastní budoucnost, rozhodnou se dívky zahladit zločin a ukrýt zkrvavené tělo. Léta poklidně plynou a kamarádky pomalu končí studium na univerzitě. Na rozlučkové oslavě se však ukáže, že někdo ví o jejich strašlivém tajemství a hodlá se mstít. Je snad mrtvá dívka pořád naživu?

Napínavá teenagerovská vyvražďovačka Sesterstvo nemilosrdných je remakem klasického hororu Dům milosrdných sester z roku 1983. Jeho důležitost v rámci žánru dokazuje i fakt, že byl vybrán na První filmovou přehlídku Quentina Tarantina v Austinu v roce 1996. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (188)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozné až na ten stupidní a zdlouhavý konec. Klasická teen vyvražďovačka. Chlapovi se na ten film kouká hezky. Je tam spousta mladých a odhalených hezkých holek, které si užívají života na koleji a sem tam někoho zabijí. Trošku mi tam chyběla alespoň ta jedna herecká hvězda, která by ten tuctový příběh táhla, ale což. Stewart Hendler po výorném Šepotu trošku ustoupil od svého atmosférického stylu a přešel na tento jednoduchý, leč výnosný. Takovýchto filmů bylo, je a bude ještě spousta, ale já jsem az ně rád. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Ho, hoo, hooo. Tak toto áááno. Neveril som, že tento rok uvidím ešte väčšiu chujovinu ako remake Piatku 13steho. Bože, ona je mrtva. Nie, nie je mrtva... ona nemože byt mrtva. Nie, ona je mrtva. O, pane bože, čo budeme robit? Zavolajte niekto záchranku. Bože, nie, nemám signál. Ani ja nemám signál.... Aáááááá podobné bulshity ako, že pokazí sa mi baterka, ked ju najviac potrebujem, koniec dokrútený tak, že ma z toho až hlava bolí... Takéto filmy, myslím tým nízkorozpočtové remaky(a v tomto prípade aj kopia iného filmu) sa oplatia pozerat za a) aspoň uvidíme niekoho zomrieť(áno, správne, vyžívam sa v tom) a ked sa podarí tak aj originálne za b) uvidíme velké množstvo odhalených ženských tiel(pri tomto filme som očakával fakt velké množstvo... to už k béčkovým filmom patrí). Pravdupovediac ani jedno zo spomenutého som nevidel a z toho vyššie spomenutého som videl všetko :))) Ale ako sa hovorí... to najlepšie na koniec. Hororový rok 2009 sa nám pekne ukončil. Amen. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

A pak je tu finální odhalení, a to už je jednoduše chvíle, kdy nad filmem lámete hůl, což už jste ale klidně mohli udělat tak po patnácti minutách, možná i dříve. „Spánek nemilosrdných“ je další ukázkou toho, proč se slasher už příliš netěší dobrému jménu a jedná se o jeden z nejvíce podceňovaných hororových žánrů. Bohužel při pohled na tohle právem, což je strašná škoda. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tomhle slasheru, který je remakem HOUSE ON SORORITY ROW a vykrádačkou I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER zároveň, jsou ty stylizovaný fotky, plakáty a trailer. Když pominu, jak je to celý nelogický a stupidní (což je samozřejmost u slasherů a většinou mi to nevadí), tak musim ocenit casting - opravdu hot bitches, hlavně Briana Evigan se vyjímá nad ostatními (protekční dceruška Bruce Willise je "kupodivu" nejošklivější). Napětí se nedočkáte, ale pár lekaček stojí za vidění, fajn je originální 'deep throat' vražda flaškou od chlastu. Samozřejmě nechybí obligátní náznak pokračování na konci. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

No konečně někoho napadlo spářit Sexy párty s Tajemstvím loňského léta :) Film na mě totiž přesně takhle působil, něco se stane a za pár měsíců nám tady začínají mizet postavičky jedna za druhou. Spíše mě dokázalo pobavit že si z toho holky, které jsou zainteresované do hrůzného tajemství, zase tolik nedělají. Jejich optimismus rozhodně není na místě. V této klasické vyvražďovačce se nám opět ukáže několik klišé, včetně obligátní neochoty dodělat konečně toho zabijáka a tak se nám stává, že hlavní hrdinka vraha vždy něčím udeří a zase odbíhá pryč aby to celé mohla po chvilce zopakovat. Vrcholem všeho byla závěrečná scéna, kdy přijíždějí hasiči a naše hrdinky jim jdou vstříct v naprosté pohodě jako elitní komando vycvičených zabijáků, kteří se vracejí z Iráku. PS: Pro ty z vás které to bavilo, tak jistě oceníte otevřený konec, který byl naprostou nezbytností. PS2: Musím se také pochlubit tím že jsem odhadl celkem brzy kdo vraždí, což se mi povede málokdy. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • Film byl poslán do kin pod jménem "Solidarity". (Pumiiix)
  • Při scéně, kdy Cassidy (Briana Evigan) spadne do šachty, je na zdi vytesáno: "Théta Pí musí zemřít"; ale v traileru je napsáno: "Jste na řadě." (Honza95)

Reklama

Reklama