Reklama

Reklama

Spolek nemilosrdných

  • Česko Sesterstvo nemilosrdných (více)
Trailer

VOD (1)

Pětice vysokoškolaček tvoří tajné sesterstvo, které musí držet pohromadě navzdory všem překážkám. Toto pouto je podrobeno těžkému testu, když po divoké párty zemře jedna z nich. Raději, než přiznat se policii a pohřbít si vlastní budoucnost, rozhodnou se dívky zahladit zločin a ukrýt zkrvavené tělo. Léta poklidně plynou a kamarádky pomalu končí studium na univerzitě. Na rozlučkové oslavě se však ukáže, že někdo ví o jejich strašlivém tajemství a hodlá se mstít. Je snad mrtvá dívka pořád naživu?

Napínavá teenagerovská vyvražďovačka Sesterstvo nemilosrdných je remakem klasického hororu Dům milosrdných sester z roku 1983. Jeho důležitost v rámci žánru dokazuje i fakt, že byl vybrán na První filmovou přehlídku Quentina Tarantina v Austinu v roce 1996. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (188)

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Ty holky sou fakt třída jak natáhaly ty bečky s pivem v podpatcích, ale to jen na okraj, tak mě to zaujalo, když bečka má přes 50kg asi tolik co ony. Slabší horor místy nezáživný, když se konečně objevilo nějaké vzrušení a napětí, tak se situace zase uklidnila na delší dobu. Od hororu bych čekal, že se budu aspoň trochu bát, tady vůbec. Normální vraždící kolotoč, snad by to i místy dávalo smysl, kdyby zemřeli jen ti, co to zavinili. Až mi to připomělo telenovelu, když sem na konci vůbec nevěděl čí kluk je které, ským ji podvedl, jestli je ještě živej a pod. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady (bezvýznamných) remakov (bezvýznamných) slasherov z 80tych rokov. Strašiť prehnanou hlasitosťou je lacný trik, ale účinný. Rovnako účinný je aj kreatívny vrah a sexy členky sesterstva. Bohužiaľ film je miestami úplne zbytočne nudný, lebo bez väčších problémov by sa dalo vyškrtnúť aj dvadsať minút a príbeh by neutrpel. I napriek tomu je film napínavý a zábavný. No až do chvíle, keď dôjde na "šokujúcu" pointu. Tá je ešte horšia a triviálnejšia, než hocičo, čo si človek stihne počas tých nudných chvíľ vymyslieť. A že ich je dosť... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Blbá sranda, která se vymkne kontrole. A když je nejhůř, všichni volají maminku.CITÁT : Tohle rozhodnutí navždy změní naše životy. Ani jedna z těch holek mi nebyla sympatická. A když nemám hrdinu nebo hrdinku, které fandit, čekám jen jak a v jakém pořadí hlavní aktéři umírají. Možná snad Cassidi ( Briana Evigan ) ta se vzpouzela, dostala se do toho proti své vůli a je z nich asi nejhezčí. Pak mě docela naštval ten skok o osm měsíců. To co se dělo mezi tím mohlo být zajímavé, ale aktéři filmu se rozhodnou to vynechat - proč se tim trápit, že. Ovšem ve filmu je víc takových přeskoků, nedodělaných a nedokončených scén, je to takové odfláknuté. Ani hudba není moc dobrá, žádný sex a jenom kecy....nic nového pod sluncem. CITÁT : Haló, je tu někdo ? Ukradené hláška z filmu Osvícení, mě nepobavila, naopak docela naštvala. Ve filmu zazní I get around od Dragonette inc. nebo Emergenci od Aimee Allen. A i když tato songy moc nemusím, jsou lepší než film celý. Jednu hvězdu za Brianu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Již několikrát viděný scénář, ale pořád pěkně lákavé zboží. Hlavně pak v případě, že se potencionálními oběťmi mají stát docela pěkné holky, které bez make upu nedají ani ránu, jejich dekolty jsou nabité k prasknutí a hlavně jsou věčně nadržené. Bez tohohle si už pomalu ani nedokážu většinu amerických filmů představit. Atmosféra filmu zde nemá žádné výrazně děsivé tempo, při kterém se vám budou svírat půlky, protože mezi jednotlivými vraždami je děj vždycky vyplněn, nějakou tou humornější částí. No humornější jak pro koho. Bohužel opravdu nezapomenutelných scén je zde poskrovnu a místy je děj zbytečně moc natahován. Tím pádem se divák začne často i nudit, což je špatně. Přiznám se však, že závěr mě docela zklamal. 5/10 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se najít důvod pro třetí hvězdu, ale žádný mě nenapadl. A to jsou přitom "vyvražďovačky" jedním z mých nejoblíbenějších filmových žánrů. Bylo to nudné, hloupé a se skákající kamerou, na což jsem alergický. Nejvíc bych tomuto filmu vyčetl totální bezduchost. Kdyby z něho aspoň trochu sálalo nadšení a láska tvůrců k béčkovému žánru... Ale byl naprosto sterilní a duchoprázdný, stejně jako i skoro všechny filmové postavy, mezi které bych s rozkoší hodil tříštivý granát. Jestli jsou americké školy plné takovýchto povrchních blbů a blbek, naprosto chápu, že jednou za čas někomu normálnímu hrábne v palici a přijde do třídy s kvérem. Za zmínku stojí jen Leah Pipes v roli Jessicy (ona i její postava byly velmi dobré) a Margo Harshman (Chugs), která mi xichtíkem i projevem trochu připomínala Bridget Fondovou. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • Film byl poslán do kin pod jménem "Solidarity". (Pumiiix)
  • Při scéně, kdy Cassidy (Briana Evigan) spadne do šachty, je na zdi vytesáno: "Théta Pí musí zemřít"; ale v traileru je napsáno: "Jste na řadě." (Honza95)

Reklama

Reklama