Reklama

Reklama

Spolek nemilosrdných

  • Česko Sesterstvo nemilosrdných (více)
Trailer

VOD (1)

Pětice vysokoškolaček tvoří tajné sesterstvo, které musí držet pohromadě navzdory všem překážkám. Toto pouto je podrobeno těžkému testu, když po divoké párty zemře jedna z nich. Raději, než přiznat se policii a pohřbít si vlastní budoucnost, rozhodnou se dívky zahladit zločin a ukrýt zkrvavené tělo. Léta poklidně plynou a kamarádky pomalu končí studium na univerzitě. Na rozlučkové oslavě se však ukáže, že někdo ví o jejich strašlivém tajemství a hodlá se mstít. Je snad mrtvá dívka pořád naživu?

Napínavá teenagerovská vyvražďovačka Sesterstvo nemilosrdných je remakem klasického hororu Dům milosrdných sester z roku 1983. Jeho důležitost v rámci žánru dokazuje i fakt, že byl vybrán na První filmovou přehlídku Quentina Tarantina v Austinu v roce 1996. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (188)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další blbý teenagerský horror, který má snad nejdebilnější příběh vůbec. To by ještě nebylo na škodu, kdyby v tom bylo aspoň pár originálních momentů. Ani ty se ale nekonají a celé je to tak neinveční a bere se to smrtelně vážně, že se tomu člověk vážně musí smát. Horor se tak aspoň dostal do kategorie "tak blbý až je to vtipný", takže díky tomu jsem se vlastně nenudil a celkem to i příjemně uteklo. Bez chlastu nebo příjemného kolektivu ovšem nebrat. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Úplně klasická teen vyvražďovačka, které nic nechybí, včetně hloupoučkého žávěru, ale ani nepřináší nic nového. Za zmínku stojí některá pěkná děvčata (hlavně ten párty úvod) a celkem originální mordy s křížovým klíčem na kola, to jsem snad viděl poprvé a je i celkem fájn, že vraždy nejsou mimo záběr - top scéna asi ta ve sprše a skleněná láhev v krku. Každopádně, při sledování jsem se celkem nudil, atmosféra zde není skoro žádná, dialogy a chování postav úplně typické pro tento druh Hororu, prostě blboučké a nereálné. Na jedno zhlédnutí, třeba v sobotu podvečer, před chlastačkou. (Full HD) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že to i po tolika letech bude fungovat. Až by se zdálo, že ta vřískotovsko-tajemstvíloňskéholeťácká premisa je už vyžilá. A ono to funguje, evidentně kvůli tomu ženskému pojetí. Tedy alespoň než se to v závěru začne rozplétat a dojde to k ultrakomické pointě. Jednoduše řečeno, není to nic originálního a vlastně ani zajímavého, ale pořád je to lepší, než stejné subžánrové pokusy bří Kučerů. A navíc, zjistíte, že Carrie Fisher je stejně ostrá jako ve Hvězdných válkách a že Rumer Willis je... no dobře, nechám hormony protentokrát mlčet. 2,5* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený remake, rozhodně lepší než ty kraviny typu Elm street, aj. Tohle je prostě vykleštěnej slasher ale bavil jsem se. Herečky jsou sexy a i když nic neukážou tak se mi líbila ta jejich přiblblá naivita. Úpřímě původní film moc nemusím a přiznávám že tohle se mi líbilo víc. I když teda tomu dost chybělo jako třeba aspoň ždibet atmosféry či lepší vraždy. Ale co já se bavil. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Nevím co napsat o tomto hororu. Spolek holek, kteří si říkají Theta Pí, si udělají srandu z kámoše a jak si myslíte, že to dopadne? No tak, že všechny postupně zhebnou. Nutno dodat, že ty krasavice byly ale fakt totálně vypatlaný. Stokrát ohraná písnička, ale když já horory tohoto typu rád. Prvních šedesát minut je takových nemastných neslaných. Závěrečná půlhodinka ale jede ve velkém stylu. Celkem dobrý hudební doprovod. Takže 50%. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • Dívčí kolej se v tomto filmu jmenuje Rosman, což je příjmení producenta tohoto filmu. (Pumiiix)
  • Film byl poslán do kin pod jménem "Solidarity". (Pumiiix)

Reklama

Reklama