Reklama

Reklama

Seattlem otřásá série záhadných vražd a Belle znovu hrozí nebezpečí od záludné upírky, jež stále touží ji zabít. Uprostřed toho všeho se navíc musí rozhodnout, čemu dá přednost: lásce k Edwardovi, nebo přátelství s Jacobem. Edward je upír, Jacob vlkodlak. Jsou jako led a oheň. Společnou mají jen vzájemnou nesmiřitelnou nenávist. A ještě jedno rozhodnutí musí Bella učinit: má zvolit život, či smrt? Ale co pro ni znamená život a co je smrt? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (963)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jednička měla scénu v lese a baseball, dvojka italský porno a trojka má... rozkvetlou louku a příběh Rosalie a Jaspera Halových. Recast Bryce Dallas Howard je jen jedna z mnoha podivností. Asi jako fakt, že Kristen Stewart pořád nevypadá o moc starší, než v Úkrytu. Tý jo. Nicméně hlášky o tom, že Bella musí být doma do čtyř, má maturovat z angliny a když se jí Edward zeptá, jestli nevystoupí z auta, když jí o to požádá...? Cože? "Políbil jsem ji a zlomila si ruku." "Vlčí kolínská už jde." "Tati, jsem ještě panna!" "Já jsem teplejší než ty!" "Kdybychom nebyli nepřátelé, snad bych tě mohl mít rád." !!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Do třetice jsem umíral smíchy. Především díky bělostně vážným upírům a polonahým vlkodlakům, kteří se nesnáší tak moc, že ve filmu mají dlouhou scénu, kde řeší svoje pachy. Pořád se mi ale líbilo, že si kolikrát ze sebe dokázali udělat legraci a že samotný film je daleko akčnější než mega trapná dvojka. Pořád se v ní ale neřeší nic jinýho než to, že Bella miluje Edwarda, kterej už není tak hezkej, jak v předchozích dílech. Ten pro změnu miluje jí. Jenže....taky Jacob miluje Bellu a tak se o ní perou, chovaj se jak dvě pometla, pořád se sebou zametávaj a řešej osobní pachy, do toho Jacob ukazuje svaly a vysvětluje Edwardovi jak je vlastně v mrazu uplně v pohodě, když chodít polonahej. No jo, byla to prdel. Já se zase nasmál, jak dlouho ne. Nechápu, jak je možný, že mě ten první díl tenkrát mohl bavit. ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

O fous lepší než druhý díl - ono se tu kromě tlachání na téma kdo koho miluje víc (ugh) občas i něco stalo! Takřka neuvěřitelné. Mimochodem, celkem mě fascinuje, jak za cca 150 let totálně a brutálně zdegeneroval obraz upíra v literatuře a filmu. Je možné spadnout ještě níž, nebo je světélkující kašpar s komedií na hlavě vrchol? Otázky, samé otázky. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

David Slade dosiahol svoje! Je to síce stále len naivný popcorn, ale tak príjemne odsýpajúci popík až sa musím nad onou príjemnosťou pousmiať. A ak si odmyslíte "love story" scény, ktoré ako jediné kazia celkový dojem, treba priznať, že nie je absolútne žiadny dôvod uvažovať o odchode z kina po prvej pol hodinke (minimálna nudnosť, skoro maximálna zábava). __ Pochopiteľne, záleží len na vašom pohľade. Budete vyhľadávať chyby a unášať sa na vlne mediálnej kritiky? Alebo u vás vyhrá VLASTNÝ, úprimne podaný názor? Pravdou je, že najväčší počet fanúšikov Twilight sa nachádza práve v dievčenskom zoskupení okolo štrnásť rokov. Je to snáď dostačujúci dôvod na to, aby sa mal film nehumánne potopiť? __ A naspäť k hodnocení. Čo považujem za dvojicu top kladov? Predovšetkým sebaparodujúce vtípky (ala nahé kocky) a upírske "flashbacky", ktoré mimochodom do poslednej bodky opisovali situácie z knižnej predlohy (na ne som sa tešil). Štyri hviezdy by boli príliš, dve zas málo. Solídna zábava.. a nie, vôbec sa nehanbím za svoj názor. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Asi bych zacal s kladama, protoze to bude za chvily vypsany. Prvni diskutabilni klad je to, ze je to po treti naprosto to stejny, coz znamena, ze kdo nevidel predchozi dva dily, velmi rychle se zorientuje. Druhej klad je Slade. Ten sice neni zadnej velkej skvelej reziser, nicmene pokud jde o vybudovani atmosfery, je docela schopnej, coz predved i tady a tak se da rict, ze nektery akcnejsi sceny precejen trochu ty atmosfery a napeti pobrali. No a tim koncim, zbytek uz jsou jen zapory, skoro uz me ani nebavi je u kazdyho dilu Twilight psat, jenze mi to proste neda. Ani Slade z hovna (mineno scenare) proste nevykrese nic skvelyho, takze postavy se tu opet bez nejakyho aspon naznaku pribehu jen tak motaj, neustale si vyznavaj lasku, trapi se a vsichni maj dlouhy ustarany pohledy. Ono ale po pravde receno, z takovyhleho scenare by nic nevytahli ani jiny herecky kapacity a Stewart, Pattinson a Lautner jsou navic mizerny herci, coz ve spojeni s mizernym scenarem zadelava na katastrofu. Dalsi problem opet souvisejici se scenarem jsou hyper trapny a kolikrat smesny dialogy, kdy sem kolikrat absolutne nechapal, jak neco takovyho muzou pronaset. Coz vzhledem k tomu, ze vetsinu dialogu si tu clovek vyslechne dvakrat nebo trikrat je taky zasadni pruser. Jinak film je ale docela solidne natocenej, coz neznamena, ze by se jednalo o nejakej zazrak, ale pouze to , ze nebudete mit pocit, ze byste si meli k televizi pripravit kybl. Triky docela ujdou, nicmene to hopsani upiru, pripadne vlkodlaci, nijak uzasne nevypadaj. Celkove bych rek, ze se z dosavadnich trech dilu jedna o ten nejkoukatelnejsi, nerikam nejlepsi, protoze ono rict, ze tohle hovno smrdi min nez ty dve dalsi neni buhvijaka pochvala. Nicmene na ty tri se to tentokrat dostalo. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (23)

  • Podle Roberta Pattinsona (Edward Cullen) byl kvůli cenzuře kladen důraz na to, aby v žádné scéně nebyly vlkům vidět genitálie. (david15)
  • Režisér David Slade původně sérii Stmívání odsuzoval a mimo jiné řekl, že by se k takovému blábolu ani nepřiblížil. Brzy nato mu byla režie třetího dílu nabídnuta a ze dne na den otočil. Své předchozí vyjádření komentoval tím, že "jsem si jen dělal srandu". (Pompaj)

Související novinky

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

13.05.2013

A dohady pokračují. Tentokrát ale zdrojem není bulvár, nýbrž uznávaný The Hollywood Reporter. Několik různých zdrojů pro magazín potvrdilo, že hlavním kandidátem je Joe Wright. Dává to smysl hned ze… (více)

Kdo natočí finále Twilight ságy?

Kdo natočí finále Twilight ságy?

17.03.2010

Už angažováním Davida Sladea pro Zatmění studio Summit Entertainment překvapilo. Pro zastánce masakrování upírů sekerami a sněžnými frézami bude zřejmě bolestivé dívat se na selanky v malebných… (více)

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

04.07.2009

Uklidněte se, milé fanynky (i vy, fandové – všichni tři). Neznamená to, že filmová adaptace hyperúspěšné knižní série Stephenie Meyerové bude nějak chronologicky proházená. Nerežíruje přece Quentin… (více)

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

03.05.2009

...a další zprávy z hororových dimenzí. Začněme něčím, co smrdí klasikou. Režisér nového Pátku třináctého Marcus Nispel natočí The Last Voyage of Demeter. Čtenáři Brama Stokera už se jistě chytají –… (více)

Reklama

Reklama