Reklama

Reklama

Rampage

všechny plakáty
Trailer

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu. (Tomx112)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nerad hodnotím film aniž bych ho dokoukal, ale tady už po dvaceti minutách měl hodně namále s vypnutím a čistokrevným odpadem. Nakonec jsem ale vydržel a alespoň trochu se vše zachránilo. Nejlepší byla hudba, která se mi opravdu líbila, škoda jí do takové kraviny. Jinak v druhé polovině se naštěstí i něco děje a má to hlavu a patu, ne ty dialogy o ničem natočené ukrutným způsobem. Tohle asi nebyl film určený pro mě. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těžko uvěřit,že někdo jako Uwe Boll dokáže stvořit něco jako Rampage.Film,který nejen,že se dá dokoukat,ale zároveň má i nápad,napětí a co víc dokonce i slušnou pointu.Rampage není bez chyb.Sem tam se objeví mírně rušivá hudba,či decentně epileptický střih,ovšem na Bollovi poměry je tenhle snímek opravdovým majstrštikem.Pokud zvládnete pomalejší rozjezd,pak vás Rampage chytne a budete z něj mít solidní depku,když si uvědomíte,že takhle to zkrátka občas funguje...80% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se dočkal dalšího filmu tohodle německého přízraku. Nemůžu ale říct, že by se mi film líbil ani nelíbil. Nejspíš se v tomhle ohledu, jak to myslím já, nelíbil nikomu, i když pár magorů mezi námi běhá. Natočen tedy byl se vší grácií. Ta psychologie toho magora byla zřejmá. Zajímalo by mě, kam Uwe na ty nápady chodí. Nejdřív Stoic a pak Rampage. Stejná myšlenka, krutá reality, naprosto reálně natočená. Tak jako by si to nikdo jiný nedovolil. Klobouk dolů. Snaží se, to se mu upřít nedá. Už ten film není tak strašný ani co se týče střihu. Ten třeba u Dungeon Siege byl příšernej. A i muzika je vcelku nápaditá a všecko je to docela zajímavý. Dávám ale tři hvězdičky, protože tak odpornýmu filmu nemůžu dát víc. Stejně tak jako jsem si po skončení tohodle filmu uvědomil, že Stoic je vlastně taky hnus a ty čtyři sundal na tři. Nehodnotím kvalitu filmu, ale tak jak to cítím a takovýmu hnusu bych prostě plnej počet nedokázal dát, i když by si to třeba zasloužil. Každopádně jsem na to ale čuměl s otevřenou držkou a to on taky chtěl. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nie, nie nenechajte sa oklamat prekvapivo vysokym hodnotenim. Uwe Boll stale nie je dobry reziser (aj ked technicka stranka je tentokrat znesitelna), ale hlavne nie je dobry scenarista (mizerne dialogy a nudne vystavanie zapletky) a vdaka tomuto filmu je evidentne, ze nie je ani prilis inteligentny clovek (chora ideologia, ktoru tu prilis povrchne propaguje by v lepsom filme nutila divaka aspon k zamysleniu, ale v takto diletantskom prevedeni vo mne nevyvolava ziadne negativne emocie ale len neveriacky usmev). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film který i zarití Uweho odpůrci musí uznat že je kvalitní. A když ne tak prskaj jak je to nerealistický. Nicméně Boll se trefil do hodně citlivého místa a ukázal že natočit akční sekvence mu nedělaj problém(narozdíl třeba od Baye s jeho strašnýma Transformers). Jediný jeho problém je stále kamera která se třepe a sem tam není vůbec nic poznat, což možná pomůže k efektu přidat realističnost. Fletcherovy role naprosto dokonale sedla, ostatní herci taky nejsou špatní, celý film utíká až do konce u kterého jsem se přichytil s otevřenou hubou. Akční sekvence jsou dokonalé a vypadají dobře. K dokonalosti chybý jen málo Uwe ukazuje že kvality rozhodně má. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Příběh se odehrává ve smyšleném městě Tendervile okres Oregon v USA. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na Festivalu Phantasmagoria v Německu 14. 8. 2009. (Terva)

Reklama

Reklama